Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, Vy nevěříte  vlastní hrdinné armádě, obzvláště jejímu generálskému sboru?

0 0
možnosti
Foto

Od té doby, co důstojníci vyfasovali vykládané mečíky (kus za pár tisíc), nelze naší armádě nevěřit.

Patrně by odolala i útoku Andorrské armády, i když pozor, tamní měna je euro, což podstatně zvyšuje koupěschopnost útočníků.

0 0
možnosti

Karma.Sobotka je ubožák a Fico populista, který vykřikuje to, co chtějí jeho soc-komunističtí voliči slyšet.Polákům a Litevcům se z nás musí dělat špatně...za spojence mají slabochy,soc-komunisty a bandu nadržených kolaborantů s Vyvadilem v čele...

4 0
možnosti

Psát o někom, kdo něčeho dosáhl, na rozdíl od Vás, takovým arogantním tónem ... No, nevím, není to trošku vlastně o Vás samotném? Myslím si, že ano.

0 2
možnosti

Já bych tady nechtěl ani Američany, ani jiné cizí vojsko. Jsem rád, že Rusáci odtáhli po "dočasném pobytu" zpátky" za Karpaty, a  myslím, že si v našem středoevropském prostoru docela v pohodě vystačíme sami.....koneckonců - zeptejte se Italů, Němců a jiných, jak moc se jim zamlouvají "dočasné" základny US-Army na jejich území.....

9 1
možnosti
Foto

Vy jste se tam byl poptávat?

V r. 68 jsme si taky stačili sami - držet hubu a kolaborovat (tedy někteří).

6 0
možnosti

Ono i při nejlepším poměru k pobytu amerických vojáků na našem území má to jeden negativní důsledek,ale konkurenci pro české hochy ve vztahu k českém děvčatům tím nemyslím.

Ten negativní důsledek spočívá v tom, že se začnete při obraně vlastního státu spolehát příliš na spojence, a tím podceňujete význam výdajů na obranu. Tento jev je známý ze západní Evropy.

2) Už z toho vyplývá, že EU by si měla obranu zajišťovat sama, v každém případě platí, že kdykoliv v budoucnu může mít EU odlišné zájmy a cíle než USA. které nutně do budoucna se budou muset soustředit na Tichý oceán.

3 1
možnosti
Foto

Ona má EU nějakou vlastní armádu?

Kdyby se USA dvakrát v historii nazapojily do obrany Evropy (a co jim bylo po ní, viďte), tak jsme tu dnes u pécéček neseděli. Leda tak v zemljance na Sibiři nebo proměněni ve fosforečné hnojivo.

Na to se rádo zapomíná. Inu, nevděk světem vládne.

6 2
možnosti

Karma, nelze než souhlasit. Zbývá už jen podpis soudruha Bilaka, Indry, Koldera, Švestky, Kapka a Štrougala (tím si nejsem jist).

Jo, jo, jak říkáte, máte to pod kůží...ten vlezdoobanismus.

3 6
možnosti

jo, mel by tam lezt radeji Putinovi.

6 2
možnosti

Všichni co tady mate rádi Američany v ČR lituji. Bud je to důsledek absolutní neznalosti dějin a nebo, kůl antén řečeno, duševní slabost. :-)

2 9
možnosti

P30e23t25r 33T73o43m77e54k

5. 6. 2014 0:26

Hruško, já lituju tebe, protože ty tou větou o "absolutní neznalosti dějin a nebo, kůl antén řečeno, duševní slabost" dáváš jasně najevo co jsi zač. Neomylnej, připouštějící jenom jednu pravdu. Takhle se tady půl století chovali nacisti a komunisti. Jdi, víš kam ?

11 1
možnosti

P69e51t86r 76T32o86m59e28k

4. 6. 2014 23:51

Naprostý souhlas R^R^R^

4 0
možnosti

Karma. S každým slovem musím souhlasit. Bohužel to pamatuju, plné nebe ruských letadel. Už bych to nikdy nechtěl zažít. R^

15 2
možnosti
Foto

K tomu bych ještě připomněl, co se odehrálo na letišti v Ruzyni. Zaměstnanci se snažili letiště zablokovat, aby se nedalo přistávat. Pak se tam objevila jakási česky mluvící jednotka, zaměstnance vykázala a blokádu odstranila, aby "přátelé" mohli nerušeně přistávat.

Jakoby mezi těmi členy byli i někteří blogeři a komentátoři. Nezdá se vám?

6 0
možnosti

Nic jednoduššího, vypravte se do Ameriky, tam budete mít kolem sebe Američanů mraky. Zde máte vše co k tomu potřebujete: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/severni_amerika/usa/cestovani/documents.html. Ovšem nenuťte prosím nás ostatní, abychom s Vámi Vaši lásku k US vojákům sdíleli. Osobně mi stačilo „humanitární" bombardování Jugoslávie, pak Somálsko, taktéž i „humánní" lynčování Kaddáfího, Irák, Egypt, Afganistán, Sýrie, tedy tzv. Arabské jaro. O Korei a Vietnamu raději nemluvit!

6 16
možnosti

P27e30t89r 76T35o20m94e38k

4. 6. 2014 23:53

Vedle jak ta jedle. A takovými jako jsi ty tady musíme žít.

10 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik