Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

D98a65v14i57d 19K61r70á80l

14. 7. 2014 20:45

velmi trapné, straškuRv

0 0
možnosti
Foto

a snad i nevoják, ale chápu, že ženy s tím budou mít vždy větší problém, když jde o syny.

0 0
možnosti
KD

Vlnu negativních názorů rozpoutala neuvěřitelná hysterická natohujerská propaganda kolem mise našich vojáků v Afghánistánu. Korunu tomu nasadil president Zeman , když prohlašoval, že v Afghánistánu se bojuje za naši svobodu, parafráze v Afghánistánu se bojuje za Prahu. NATO za 4 měsíce stáhne podstatnou část svých vojsk z Afghanistánu, tak buď nám vrazilo nůž do zad nebo Zeman zase nic neví.

4 1
možnosti

takhle to dopadá když každej blázen má blog8-o

1 1
možnosti
Foto

Okupace Afghánistánu je kontroverzní téma, tak se nedivte, že mají lidé různé názory.

4 0
možnosti
JD

netřeba(nevhodno) urážet, ale netřeba ani z nich dělat hrdiny...hrdinové byli výsadkáři za protektorátu(mimo jiných)

4 0
možnosti
JR

J58a70r64a 61R56a98n36k

15. 7. 2014 0:02

Tezko mohu srovnavat CR s Kanadou, ale lide jsou urcite jini, sve padle uctivaji, pokud ne, tak si to zrejeme nechavaji pro sebe, nikdy jsem zde nenasla tak smutnou ozvenu.....my Cesi jsme proste jini.

0 0
možnosti
Foto

Osobně naší účasti na těchto misích nerozumím. Když jsme tu na podobné misi měli sovětská vojska, byla mi k smrti protivná. Doufám, že se tak lidé v Asii nedívají na naše jednotky.

4 1
možnosti
Foto

Na Vámi uvedených příkladech z IDNESU nevidím nic urážlivého, hanobícího, hnusného ani žádný hyenismus. Ale ani bezbřehá adorace vojáků zde není na místě..

5 1
možnosti
VH

Četl jsem mnoho z oněch komentářů. A nevšiml jsem si, že by někdo ty vojáky urážel Mnozí jsme konstatovali, že je boj jejich profese, že si ji zvolili dobrovolně a jsou za výkon této práce placeni. Že tato práce má svá rizika, jako prakticky každá profese (ano, i ta úřednická).  Že tak, jako umírají vojáci v bojových misích, umírají při výkonu svého povolání horníci v dolech, řidiči za volanty, pracující ve výškách při krkolomných pádech, ....  V podtextu bylo: všichni tito lidé (a tyto oběti profese) si zaslouží stejnou úctu. Stejné - třeba i nulové - formální pocty.  V podtextu těch poznámek bylo, že ti mrtví už žádný ceremoniál nepotřebují. Potřebují ho pouze politici. Jednak (a především) proto, aby se zviditelnili. A zadruhé proto, aby národ zblbli a přesvědčili ho, že je to nezbytné, že bez válek se neobejdeme.  Nic víc ty komentáře neobsahovaly.

   Urážky jste tam vyčetl vy. Přání často bývá otcem myšlenky.

7 0
možnosti
JR

J65a98r85a 57R89a33n29k

15. 7. 2014 0:04

Zde se musim autora zastat, bylo vice clanku a poznamky byly vzdy o zoldacich, ci zoldnerech......hlavne slo o penize.

0 0
možnosti
Foto

R^ [>-] Snad jen dodatek. Každý má právo vyjádřit i svůj názor. A pokud tak činí ve veřejném prostoru, měl by si uvědomit, že i svou formulací svého názoru vystavuje i sám sobě svou vizitku. A zda kdy byl, či nebyl vojákem v tom až tak by nemělo hrát roli. J.A.J.

1 0
možnosti
JT

Mate pravdu, navic ta diskuze neni anonymni, takze je treba si za svymi nazoru stat tak, jak to delam ja.

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik