Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... nóóó, tak tady máme dva návrhy, jak to šmahem vyřešit, tak jsem zvědavej, kterej z nich velmoci upředností. Ta definice je skvělá, ale porád nechápu, proč civilisti na Východě hulákají na Ukrajinskou armádu : "fašííísty" a civilisti na Krymu 9.5. Putinovi tleskají. V tem mám, teda pravda, ještě trocha hokej .....

1 0
možnosti
VS

Pan Nigrin,diskutuje především se sebou, protože pod jeho blogy není dovoleno diskutovat.;-D

9 1
možnosti
Foto

patrně se na to necejtí, ale možná trénuje a časem umožní:-)

2 0
možnosti
Foto

Pan Nigrin je především velice výkonný blogér, neni snad dne, aby nás s něčím neseznámil, jeden to nestačí ani číst, takže se vlastně nemůžu ani pořádně vyjádřit, ale je fajn, že Ukrajině přináší řešení, je nejvyšší čas..:-)

4 0
možnosti
JL

Pan Nigrín využívá demokracii s jediným cílem, jako takovou jí zničit. A k tomu

účelu, jsou všechny prostředky dobré. Bohužel, není to zde na blozích ojedinělý případ.

11 1
možnosti
JC

Čím a jak, konkrétně, dle Vás, chce pan Nigrín "zničit demokracii"?

3 5
možnosti
JA

J45i63ř37í 73A52l36e64x35a

12. 5. 2014 14:48

Pan Nigrin je komunistický extrémista. Snad nemá cenu jeho výplody komentovat.... Bez ohledu na to, kdo má "pravdu" na Ukrajině...

13 1
možnosti
AD

Jistě, má-li někdo jiný názor než já je komunista, hlupák, rusofil, rusofob, fašista či něco jiného a proto se těmito názory netřeba zabývat.

4 10
možnosti
JL

"Putin je politický Bůh". To jsem zvědav, jak tenhle Bůh skončí, Hitler byl kdysi taky jakýsi německý bůžek či fantom a jeho konec je obecně znám.

10 0
možnosti
AD

Další hlupák, který zde argumentuje průhlednými urnami. To že se průhledné urny používali na celé, opakuji celé, Ukrajině již min. 10 let těmto expertům na Ukrajinu nedochází. Dalším častým názorem který je zajímavý, je názor, že Ukrajinská armáda se nemá kam stahovat, neb je doma. To že by často titíž přispěvatelé nejraději nařídili Rusku stáhnout svá vojska snad až na Sibiř, byť jsou také doma, těmto lidem nevadí.

6 10
možnosti
HM

pokud se jinde používají průhledné urny,tak jsou lístky v obálkách..

8 3
možnosti
Foto

Víceméně s vámi souhlasím, jen ohledně legitimity ukrajinské vlády, ta ve své podstatě legitimní je, jelikož byla schválena ukrajinským parlamentem, který vznikl na základě voleb. Podobně např. vznikla Paroubkova vláda. Lidé nevolí vládu, ale parlament. Ohledně ruské vlády, ta je také legální, protože vznikla na základě voleb (polo demokratických).

7 0
možnosti
PK

P96a33v69e24l 19K25u57l47a

12. 5. 2014 14:36

Myslím, že pan autor narážel na to, že SSSR vznikl v podstatě krvavou revolucí a ne parlamentními volbami. A jelikož je Rusko nástupnickým státem SSSR, a to i co se metod týče, tak......:-)

8 0
možnosti
AG

A23l56e39x 41G75r27e28g98o82r

12. 5. 2014 14:12

No Vy také zrovna nejste objektivní . Ale to v pohledu na dnešní dění na Ukrajině a v Rusku není asi téměř nikdo.

Ten druhý odstavec Vám ale hrubě nevyšel. V Rusku je na rozdíl od Ukrajiny naprosto legální a legitimní vláda vzešlá jak z regulerních parlamentních tak i prezidentských voleb. U tom , jak opravdu proběhly můžeme diskutovat ale vzhledem k tomu, že máme informace pouze z našich neobjektivních médií tak by to asi bylo mlácení prázdné slámy.

7 5
možnosti
PH

Doplnil bych, že ani západní spojenci nezpochybňovali legitimitu Ruského vedení.:-)

7 0
možnosti
PH

Ač stojím úplně na opačné straně než tento soudruh z bundestagu, tak je zajímavé si ho poslechnout. Připomínám, že je to ze 13.3.2014

https://www.youtube.com/watch?v=7lqVLVsR9bs&feature=player_embedded

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik