Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

MYSLÍTE SI ŽE MARTÍNEK JE ROM ČI NE?! NENÍLI PROČ PLÁCÁTE O ROMECH?!CO TAKHLE NAPSAT JAKÉ MÁTE MOZKY A POKUD JSTE NĚCO POZOROVAL Z HOSPODY NA NÁMĚSTÍ, NEVĚŘÍM ŽE UMÍTE STÁT ROVNĚ, ROMOVÉ SI PENÍZE NEVYPLÁCEJÍ, ALE DOSTÁVAJÍ OD LIDÍ JAKO JSTE VY, MAJÍ SNADNOU PRÁCI že vyplácí peníze a nic neumí A ZAJIŠTĚNÝ BLAHOBYT, CHATIČKA, VÍKENDY...KDY ZAČNETE PSÁT OPRAVDU KOREKTNĚ A HLAVNĚ UMĚT POUŽÍVAT VZDĚLÁNÍ, MÁTELI HO...NA SLOVENSKOU JSOU ZMĚNY...ROMOVÉ JSOU STAROSTOVÉ, ROMOVÉ JSOU VE VLÁDNÍCH ÚŘADECH, NA TO ABY JSTE TO ZJISTIL , je problém?..JE MI JASNÉ ŽE SE ZATÍM NIČEHO NEBOJÍTE, ALE VŠE JE JEN OTÁZKA ČASU A VĚŘÍM ŽE TOTO CO ZDE PÍŠETE SE OBRÁTÍ PROTI VÁM A OSTATNÍM, VY ZJISTÍTE CO JSOU ČESKÉ ZÁKONY A PRÁVNÍ SYSTÉM...TĚŠÍM SE, NA KAŽDÉHO SE VAŘÍ VODIČKA..NEŘÍKÁM ŽE MEZI NÁMI NEJSOU ZLODĚJI, ALE ty kradou že nemají práci, ale mezi vámi jsou zloději stamiliónů s vysokoškolským vzděláním, politickými posty, kam je dostanou vaše, né romské hlasy...na co si tedy stěžujete??? a mimochodem Martínek je boží človíček, pracuje tak, že nic neumí a tedy i jeho výkřik je jen ukázka mozečku bez kognitivních složek s predikcí tak na bohnickou ubytovnu!!!

0 1
možnosti
PB

...... bych se teho nebál ! Vstávat ráno v 06.30, od 08.00 do 16.00 bouchat na úřadě, praskat do kšeftu nakoupit, navařit, poklidit, učit se s děckama do školy ..... takový trest nemohou unést !!!

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak, žádný rasismus, všichni stejné podmínky pro dosažení kvalifikovaného místa.!

0 0
možnosti
MZ

M 29Z

3. 6. 2014 16:19

na kladenske prumce ucil cikan jako poleno,nikdy nas nenapadlo neco pipnout proti nemu a byl cerny jako bota,jeste po letech na nej s uctou vzpominam,jako student jsem pracoval na kladenske poldovce a predakem tam byl cikan cerny jako komenik,a byl opravdu pracovity a take mu to myslelo,nas soused byl cikan,co byl ridicem autobusu a jejich rodina byla nejporadnejsi z celeho bloku,ono tech cikanu co fumguji je mozna vic nez si myslime,ale proste je uz nevidime,protoze to pro nas nejsou zadni cikani ale sousede,kamaradi ci kolegova,co o sobe kolikrat tvrdi,ze dedecek byl spanel

2 0
možnosti
PK

Romové měli na pozvednutí své úrovně (např. jakou elitu vyprodukují, jak pozvednou vzdělanost) staletí. I když to nebylo asi ideální, tak se to lépe dařilo v "nesvobodné společnosti" - pracovní povinnost, nepracuješ basa, povinná vojenská služba, máš výpadky v práci, nedostaneš dětské přídavky apod. V dnešní "demokracii" je to o mnoho horší, i když uznávám, že je to také tím, že minorita narůstá velmi rychle (i když prý se porodnost snižuje). Je velký dovoz ze Slovenska, kterému to vyhovuje. Mám jen obavy, že stisknutím dávek v této minoritě nemusíte porodnost snížit. Je to jiný svět, jiné hodnoty, styl života. Nedochází k většímu promísení s majoritou, žádní "mestici či mulati".

1 0
možnosti
Foto

No, ale já si myslím, že by se cikáni v řídících funkcích docela osvědčili. Jsou velice přizpůsobiví a na to jak využít systému a snadno si pomoci mají prostě buňky. Pan Martínek má pravdu, že by to cikánům velice prospělo. A nám vlastně taky. Až by bylo rozkradeno, tak bychom snad konečně začali přemýšlet nad tím, komu svěřujeme moc.

1 0
možnosti
JF

J46a67n 27F75r34o61l71í31k

3. 6. 2014 15:56

Ano, většina cikánů má vystudovanou vysokou školu dávkovou s červeným diplomem.

2 0
možnosti
MM

Cikáni by se měli ptát, co mohou udělat pro naši zem?, aby měli právo požadovat respekt ostatních občanů.

1 0
možnosti
KD

K24a68r67e64l 26D80u66b

3. 6. 2014 9:30

Každá"pozitivní diskriminace" nepřizpůsobivé, neinteligentní menšinyznamená negativní diskriminaci pracovité a inteligentní většiny.

Prosazovatelé "pozitivní diskriminace" by seměli likvidovat jako kdysi  zemští škůdci.

6 0
možnosti
BM

Také mi doslova vypadly oči z důlků, když jsem ten nesmyslný nápad četl. Ona by se ani ta tzv pozitivní diskriminace jako v USA neprosadila. Tam má podstatná část menšin o vzdělání zájem, takže jak Afroamečané či Hispánci mají svojí vlastní intelektuální vrstvu. Naši Romové však nikoli a ani po tom nějak netouží. Narozdíl od Vietnamců, jejichž děti většinou patří ve školách k těm nejlepším a studují na středních i vysokých školách.

7 0
možnosti
LR

V USA je rasová diskriminace bílých a asiatů již cca 40 let běžnou praxí. Výsledek je, že mezi černochy a hispánci ještě víc narostla kriminalita, 3/4 černochů se rodí mimo manželství a i přes "pozitivní" diskriminaci a notně snížené laťce na středních a vysokých školách na základě rasového klíče se nepodařilo zvýšit podíl vzdělaných v těchto rasách.

Důvod je jasný, jen se nesmí říkat. DNA.

6 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik