Komunistická pátá kolona na blogu ?

Nejsem politik a již vůbec ne ten,co se cítí povolán komentovat světové dění. Události posledních dní,vlastně týdnů mě přesvědčily o tom, že s největší pravděpodobností opět dojde na rozdělení zájmových sfér světových mocností. Tomu tak ostatně bylo vždy a my obyčejný lid s tím nic nenaděláme. Bohužel. Je tady ale jedno jenže.

Prezentují se zde dva až tři blogeři a budu konkrétní František Matějka, Břetislav Olšer a Jan Šustek, kteří prezentováním svých polopravd, lží,ale hlavně svých nenávistných pocitů ke všemu a ke všem, otravují notně ovzdušují na tomto blogu. Já vím, máme přece demokracii a můžeme si říkat co chceme, ale myslím že by vše mělo mít svoji hranici, ne v cenzorovi,ale v osobní slušnosti a toleratnosti. Ta ale bohužel zmíněným pánům notně schází.

Ve svých blozích neustále napadají EU, NATO, vládu a to ať pravicovou, nebo levicovou. Ale jenom žvaní a šíří tak pouze negaci všeho. Ptám se ale proč? Čemu a hlavně komu to má sloužit?

Všichni dobře víme, v jakém v geopolitickém prostoru žijeme a i kdybychom nakrásně chtěli,tak samostaní a suverenní nezůstaneme. Buď budeme patřit k EU a k NATU, nebo k Rusku. Jiná cesta neni. Neříkám, že EU je úplným ideálním místem k žití,jsou zde věci,nad kterými zůstává rozum stát, ale každý z nás má svobodu, může cestovat,může víceméně normálně žít, pokud mu svojí negací takový výše jmenovaní a jim podobní neotravují život. A NATO? Mě osobně dává jistotu, že se u nás jednoho dne pod okny neobjeví rusky mluvící vojáci, kteří vlastně prý Rusy ani nejsou.

A tak mě napadá, že vlastně tito pánové jsou pátou kolonou našich komunistů. Svoji negativní propagandou neustále otravují a nahlodávají myšlení lidí. Nejsou to jenom tito blogeři, takových je spousta, bývalých i současných soudruhů. Jsou ve všech stranách, ve všecho oblastech našeho života.

Nejlepší obrana proti této štvavé propagandě, která nápadně připomíná komentáře  Rudého Práva z let normalizace, je nevěnovat těmto blábolům pozornost. Kritika je konstruktivní tehdy, když zároveň nabízím řešení. Já jsem jej nabídl, tito pánové jenom štvou proti všemu.

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | úterý 11.3.2014 13:55 | karma článku: 32,91 | přečteno: 1589x