Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Strašek, domnívám se, že náš režim je něco jako demokracie. No a na Ukrajině se odehrála revoluce, která násilnou cestou svrhla svou vládu a ... To, co se děje na Ukrajině vidí každý jinak? Má každý právo zajímat se a hledat skutečné informace, co se děje? No a nešvary by se měly kritizovat u našich i protivníků. Přejete Ukrajincům vše dobré? Tak nepodporujte mlčení o cizích ozbrojencích v řadách demonstrujících včetně odstřelovačů, obrovské peníze k vyzbrojení a podpoře násilí. Nebo si myslíte, že když "naše" strana - Nato, Eu a USA rozdrtí všechny, kteří nám nepřikyvují, že bude na světě pro všechny lépe? Já agresi proti státům, které na mě neútočí, podporovat nebudu. Můžete také zavřít oči s panem Čermákem, protože náš západ je přece OK. Hra na západní demokratickou civilizaci může pokračovat.

0 0
možnosti
MS

Máte naprostou pravdu. Jenomže nejde jen o pár blogerů, ale o dost početnou obec, soudě podle diskuzních příspěvků. Stalo se zde módou kritizovat vše, co pochází od USA a EU. Pojem, jako loajalita ke spojencům, je těmto rejpalům úplně cizí. A nejde jen o nějaké rejpaly na internetu. Dokonce i prezident ČR má potřebu okopávat spojencům kotníky poukazováním na Kosovo. Já být na místě USA, tak v prvé řadě vykopu z NATO Českou republiku. Protože takový spojenec, který je podělaný až za ušima, když má přispět ke společné obraně (viz náš postoj k radaru) a jehož občané nevědí, na čí straně mají stát, je úplně k h.... ! ;-€

1 0
možnosti
ZK

Z14d49e80n23a 89K96o31č33í

19. 3. 2014 19:41

Škoda jen že USA nás nebudou chtít vykopnout z NATO. ;-(

0 3
možnosti
MR

M53i17l49a33n 58R81a12d66e15k

19. 3. 2014 16:48

jsou to uzitecni idioti. Putin nemusi bojovat, ani na to nema, a proc by? Oni mu anexi vybojuji sami

1 0
možnosti
Foto

Předvádíte přesně to, co kritizujete. Snažíte se brát druhým možnost zveřejnit svůj vlastní názor, a to jen proto, protože s ním nesouhlasíte. Byl byste rád, kdyby všichni psali jen sluníčkově, nevšímali si negativních záležitostí, které okolo nás prostě jsou - ať se vám to líbí nebo ne. Lidé (většinou) nejsou pštrosové, aby strkali hlavu do písku, sotva se někde najde něco ošklivého. Lidi s vaším smýšlením přesně potřebuje EU i se všemi svými komisemi a komisaři - stádo, které bude automaticky zapomínat a nevšímat si průšvihů. Je mi stokrát milejší i bolševik Cvalín, který napíše naférovku svůj názor, než vy, který vlastní názor druhým upíráte. Co se "zvacího dopisu" týká, tak zbytečně věc hrotíte, to, že někdo vidí věci v jiném světle než vy, ještě totiž neznamená, že je vlastizrádce. Howgh

5 8
možnosti
BT

čím se bloger snaží bránit vám mít vlastní názor? tím že vám napíše že má jiný? jak víte co by bloger rád, proč mu něco takového podsouváte a pak s tím polemizujete, a zase ta EU mám pocit že ti co tady neustále podporují Putina nejsou ani tak vedeni obdivem k ruskému presidentovi (ten nakonec vládne Rusku přesně tak jak si Rusko žádá) ale averzí vůči EU dle pravidla co je proti EU je dobré, signifikantní je také to že raději zarputilého komunistu neb ten píše také proti EU

8 0
možnosti
JM

Víte, autore, čím se pozná bolševik, nácek a podobná spodina? Tím, že má neustále potřebu kádrovat někoho za jeho názor. Rád používá pejorativní slova a slovní spojení jako je - demagogie, vulgární dedukce. Rád obviňuje - vlastizrada / zvací dopis /, zneužívání svobody slova / jako by se svobodné vyjádření názoru dalo nějak zneužít /. Co na závěr? Zvykejte si, zvykejte si, že žijete ve svobodné společnosti, kde mohou zaznít i názory, které s těmi Vašimi nemusí nijak korelovat. Vím, ve Vašem věku to bude dost těžké, ale to už je život:-)

8 0
možnosti
ZK

Z75d28e44n50a 91K68o19č91í

19. 3. 2014 9:30

Tito lidé, pokud píší nesouhlasný názor na Krym, či Ukrajinu, na rozdíl od verzí oficiálních, či vašich, nechtějí nic rozvrat - pouze sdělují, že situace není taková, jak se nám snaží někdo nabulíkovat. 

Ti, které kritizujete, nemusí nabízet v tomto případě jiné řešení - oni možná mají, na rozdíl od vás a komentátorů ČT i rozhlasu. pravdu. ;-)

6 1
možnosti
JF

A vy jste si toho nechala nabulíkovat až bůh brání, aby ne, Europortál a Britské listy vědí všechno nejlíp.

4 1
možnosti
Foto

ideální...před každým názorem v jakékoliv podobě používat zkratky JSM..Já Si Myslím nebo PMS Podle Mého Soudu a ne že hned všechno vím a je mi jasné.:-)

3 0
možnosti
MS

Nic není černobílé, rozumný komplexní pohled je např. od Dana Drápala

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-patrim-k-zapadu-0bg-/p_zahranici.aspx?c=A140313_155511_p_zahranici_wag

Schopnost filtrace nepohodlných informací je u některých individuí fascinující.

1 0
možnosti
Foto

Díky za link, je to jeden z mála rozumných hlasů v poslední době. A je přesný. ;-)

Vystihuje totiž podstatu problémů většiny z těch, kteří se přiklánějí k Putinovi a mnozí z nich jen proto, že je to momentálně nejfrekventovanější opozit EU a myslí si, že přikloněním k němu nejvíce kritizují EU a získávají další odpůrce. V tomto kontextu to je ale velmi falešná hra při níž autoři jen demonstrují svou velmi krátkou paměť. Popř. bezskrupulóznost své (mo)mentality.

0 0
možnosti
MS

Člověk si říká, kam se převtělil duch Vasila Bilaka, a vypadá to, že tento pán trpěl mnohočetnou schizofrenií. ;-D

2 0
možnosti
VS

"Jan Šustek" (člen proslulého tria "ŠuMaChr") je především jen krycí identita vytvořená za účelem provokací, stejně jako dříve "Josef Kucharovic".

3 1
možnosti