Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

co byste chtěl po paní emeritní učitelce dějepisu, vychované v duchu socialistického školství, největší badatelce v oboru kruhů v obilí a ptákovin celkově ;-D

4 0
možnosti
KT

Jsem taky vychována socialistickým školstvím a o alternativě často přemýšlím a zajímá mě. Přesto jsem ale přisluhovač cizáků, rozvraceč republiky a taky zaprodanec, na to ta paní zapomněla.

Napadlo mě ale, že by se mohli s panem presidentem odebrat objímat stromy a my bychom přestali rozvracet republiku a měli bychom konečně pokoj a nemuseli každodenně očekávat nové hovadiny, které tento pán vypustí z huby nebo provede.

2 1
možnosti
Foto

To, že "prezident neumí sjednotit národ" jste někde slyšel a jen to opakujete, ale je to blábol. Pravdou je to, že národ rozdělují poražení v prezidentských volbách, vyvolávají mediální štvanice, namísto aby férově uznali vítěze.

2 4
možnosti
KT

Vítěze mu nikdo nebere, ale proč se chová jako hovado, to mi vysvětlete?

4 2
možnosti

R^ Jen s malou výhradou. Mně jí líto není.

3 0
možnosti
Foto

Jestli ona nepracovala na Hrbkově oddělení psychotroniky. Myslím, že se ten soudruh tak jmenoval. Dříve ministr školství. Mohla tam chytit červinku.

8 4
možnosti
LW

L46e24o 73W25o66l36f

19. 11. 2014 17:59

Tonka šibenice.R^

7 6
možnosti
BM

Dal jsem práci a přečetl jsem si blogy paní Plíškové a.....již se nedivím ničemu;-D:-P

12 5
možnosti
JR

J27a30r50a 58R57a17n28k

19. 11. 2014 19:00

Ale musite Bedrichu uznat, ze je hezci, nez Petr Gabriel;-)

2 0
možnosti
Foto

Ale soudružka Plíšková je taková zastydlá pseudovědkyně, která je už dávno k smíchu všem. Pokud si vzpomínám, je čestnou držitelkou ceny Bludného balvanu. Nevím už přesně, nad čím bádá, ale bylo to něco na úrovni esoteriky, nebo snad proč je hnůj měkký. Smutné je, že dosud dostává státní peníze na ten svůj absurdní výzkum a ještě se cítí být vědcem. Vypráskat takové exoty z vědecké obce je málo.

16 6
možnosti
Foto

Nu, Nigrine, co takhle místo minusu napsat něco odvážného?

5 5
možnosti
BM

K tomu skutečně nelze nic dodat... Akorát autorku politovat. Avšak takových politováníhodných  jedinců je stále hodně...... Bohužel

Karma.

15 5
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik