Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čas ukáže, kdo měl pravdu. Násilí rád nemám, okupace už tuplem ne. Jenomže jak se dostala současná vláda Ukrajiny k moci? Není to podobné, jak se krymští Rusové odtrhli od Ukrajiny? Notabene když si ještě uvědomíme jakým způsobem se Krym stal ukrajinským územím. Copak Nikitovi patřil, že ho mohl mírnixtírnix jen tak darovat?

1 0
možnosti
BM

Komunisté ani nic propásnout nemohli. Oni se nezměnili ani se změnit nemohou, neboť by to již pak nebyli komunisti. A rétorika soudruha Kováčíká je toho zářným příkladem...

5 0
možnosti
PK

Nic zajímavýho. Čekal jsem nějakou senzaci a zatím to byly takový obecný pindy, jako že USA může za všechno a neokonzervativci jsou špína. Ztráta časuRv

2 0
možnosti
JC

I mnozí čeští komunisté se domnívají, že rusofilství je průvodním jevem komunismu. Takový nesmysl.

Komunismus si Rusové nevymysleli, byl k nim nasazen ze Západu a ublížil jim víc než komukoli jinému. A Putin rozhodně není komunista a z jeho jednání (ne slov) je zjevné, že ke komunismu sympatie nechová.

Naopak - komunistické manýry a per partes i jejich ideologie k nám dnes pronikají z center EU a Rusko paradoxně představuje ochranu před rozšiřováním neomarxistických ideí.

Stojím spíše za Putinem (ale iluse si o něm nedělám) právě proto, že svou zemi před atakami zvráceného myšlení brání.

2 5
možnosti
BM

Brání proto, že má vlastní zvrácené myšlení.... A to je též velmi nebezpečné

4 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik