Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Concrete_Donkey

4. 11. 2009 13:12
Nechápu zde přispívající.

Zajimalo by me, co by oba panove nize napsali v pripade, ze by pod jmenem bloggera visela fotografie fousateho petapadesatnika s plesi a brylemi. Nevytykate mu nic konkretniho (zaokrouhleni doby trvani komunismu se neda brat vazne), v podstate jen to, ze je mlady, coz je pro vas naivne automaticky synonymem naivity.

0 0
možnosti
C

coj@nato

3. 11. 2009 21:06
Ať si tu hlavu nevykroutíte, mladý muži, .....

.....ještě ji budete potřebovat.:-)

Všichni se něčemu divíme. Já se třeba divím i Vaší naivitě, ale mládí Vás do jisté míry omlouvá. Kde jste těch 50 let komunismu ? Od roku 1948 do "sametu" to bylo zhruba 41 let. Pokud k tomu připočtu posledních 20 let, kdy nám ze zákulisí opět z velké části vládnou ti "bývalí", tak by bylo asi let 60.

Víte co ? Přestaňte teď kroutit hlavou a raději začněte pořádně přemýšlet. Ćasem se Vám to všechno trochu vyjasní. Až to z větší části pochopíte, bohužel budete hlavou kroutit zase. Ale jinak.

0 0
možnosti
L

L.Stranak

3. 11. 2009 22:58
Re: Ať si tu hlavu nevykroutíte, mladý muži, .....

Jste roztomilý tím, jak všude píšete a upřímně obdivuji Váš zájem číst prakticky všechny euroskeptiky, i když s nimi nesouhlasíte.. :-) Jen drobná otázka: Kde na to berete čas? (Stroj příp. rád zakoupím)

P.S.: Nebylo to 50 let přesně, ale dovolil bych si připočíst min. léta 1945 - 1948.

Přeji pevné zdraví! ;-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

3. 11. 2009 18:57
Nezlobte se

mladíku ale zatím se zdá, že budete tou hlavou kroutit do smrti. Jedinou nadějí je pro Vás to mládí. Pokud ve svém stáří či ve zralém věku přestanete kroutit hlavou, zjistíte nejen u další nastupující mladé generace, že v tomto smyslu se vše jen a jen opakuje. Že to nikdy a v jakémkoli slova smyslu není vůbec nic nového.

0 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4905x
Píšu, co mě napadá, protože pak mám pocit, že je to méně zbytečné.

(Těch pár 10 let starých článků je tu spíš pro kontext. Dnes si myslím to, co píšu dnes.)