Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Co dodatR^. Možná jen trochu smutku, kam jsme to dopracovali.

8 0
možnosti
JS

Je to tak. Snad bude lípR^

2 0
možnosti

R^ Díky! Konečně slušný a moudrý bloger! Václav Havel sjednocoval společnost, dnes ji politici rozdělují a rozeštvávají, pěstují místo vstřícnosti a úcty jen závist a nenávist a paplášsky ovládají naši spolčečnost strachem :-)

8 0
možnosti
JS

Taky díky. Je to bohužel tak, jak píšete. Snad se jednou zase nějaký moudrý a slušný tvůrce konsensu (nebo moudrá slušná tvůrkyně konsensu), který dokáže zaujmout většinu lidí, najde. R^:-)

3 0
možnosti
LU

KarmaR^

Som úplne spokojný s našou prezidentkou, nech je jej pán Havel vzorom.V

10 1
možnosti
Foto

R^ Já děkuji a podepisuji.

12 1
možnosti
KP

Pan Havel byl vybrán, aby prosazoval vůli těch co jej vybrali. To byl hlavní důvod proč rozbil zbrojní průmysl na Slovensku a uvolnil trh čekatelům. Jeho nebohuliba činnost přispěla lvim podílem k rozbiti Československá. Osobně se zasadil o zničení prosperujiciho agrokombinatu ve Slusovicich.To že podvadel svoji nemocnou manželku je již jen drobný kaz na kráse.

8 11
možnosti
PB

P96e86t51r 93B82u92r51i96a88n

29. 12. 2019 11:31

Tolik lží na tak malém prostoru, to je úžasné. Pane, vy jste mistr miniaturky.

9 4
možnosti
Foto

to humanitární bombardování byl brutální přešlap nedostudovaného intelektuála Rv

4 7
možnosti
Foto

takhle bych Miloše Zemana zrovna neoznačil, ale budiž...

14 2
možnosti
Foto

K Vánocům kniha, kde VH rozebírají státníci a filozofové a politologové... osobnosti ze světa i se zhodnocením jeho u nás nepochopitelných věcí a rozhodnutí. Tam člověku dojde, jak u nás se doslova a do písmene pořád placatíme ve vidění socialistického neznalého a nezkušeného člověka...až je to s prominutím už uplně blbé... Diskuzi níž si zakazuju číst.

15 0
možnosti
Foto

Díky.V Všechno je jasné. A čím víc se hledají ale, celkem zoufalá ale, tím je jasnéjši, že je to jasné i tém, co ta ale hledají. Všechno, co se mu vyčítá, je přitom celkem často v racionálním základě vysvětltelné. A mimo jiné, kde je chlapství u těch dvou v momentě, kdy od nich nikdo při žádné příležitosti neslyší jakoukoliv úctu? Vzpomínku....nic. a to je obraz všeho...

13 0
možnosti
JS

Díky, Radko:-)V. Hledat ALE je velmi snadné. A čas pracuje pro ta ALE, protože paměť vypouští detaily a tím i ta racionální vysvětlení. ,

7 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik