Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P59e13t34r 49N47e68d30v31ě81d

29. 3. 2019 14:39

Už to tu dlouho nebylo, bububu, Rusko je postrach, opravdu by nás mohli znovu okupovat? Členský stát NATO? Nebo nevěříte spojencům? Že by se na nás vyignorovali? Říkáte jak se rusáci rozpínají a USA je skvělé? Nejsou náhodou USA ve válce skoro každý rok od roku 45? Výsledky jejich vývozu demokracie pociťuje bohužel Evropa......

0 2
možnosti
JS

No, není jistý rozdíl v tom, že na rozdíl od Američanů Rusové, jak někam jejich vojáci vstoupí, už se to stane součástí ruské říše? A hlavně v tom, že běžní Američné na rozdíl od běžných Rusů tlačí na svou vládu a prezidenta, aby jejich vojáci už v těch zemích nebyli, aby se stáhli? Zatímco běžní Rusové rozpínavost své říše podporují? To je právě ten rozdíl v mentalitě těch národů. A o tu jde. Ne o ty prezidenty.

2 0
možnosti
Foto

R^ Karma

Ten "trpitelsko-spasitelský" komplex je tím, co je pro okolní země a národy velkým nebezpečím. Oni přeci v roce 1968 nespáchali proti nám agresi, nepodupali naši svobodu, oni jsou přesvědčení, že nás "zachraňovali". Když stříleli na náměstích do bezbranných civilistů, tak nás tím "chránili". Klidně přinesou jakékoliv oběti a klidně si budou po léta s dojetím připomínat, jak oni trpěli, hlavně, že "zachrání". Určitě, že určitě povraždili téměř třetinu malého milionového národa (třistatisíc obyvatel Čečny) proto, aby je zachránili! ;-(;-(;-(

4 0
možnosti
JT

J90i90r46i 84T86i49c13h57y

28. 3. 2019 17:53

Nedivil bych se obavam na priklad Latvijcu, ale pro nas Rusko v podstate zadne nebezpeci nepredstavuje. Soucasne nejvetsi nebezpeci pro celo Evropu je islamismus.

3 3
možnosti
Foto

A víte, kolik muslimů jev Rusku?

5 0
možnosti
MK

Že je Rusko hrozbou, to ví úplně každý. Nikdy to však nepřiznají ti, kteým se ruská okupace líbila.

7 1
možnosti
JL

Patrilo pod prispevek pana Buriana.

0 0
možnosti
PB

P40e21t59r 14B96u96r62i87a93n

28. 3. 2019 16:35

Souhlas, karma.

6 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, vy se bojíte? Já ne, bojím se jen toho, že je tu zájem vyprovokovat Rusko k nějaké akci. Samozřejmě válka by byla v Evropě, zbraně bychom kupovali ze zámoří. Proč nás nutí utrácet 2 % HDP za zbrojení? Víte co je to miliard a o co by stoupla naše životní úroveň?

,Zbraně jsou v současné době kromě aut největší zdroj zisku! Peníze se musí točit a výrobci zbraní musí bohatnout.....pořád a více!

Mohlo by Vám být jasné, že pokud by byla válka, tak rozhodně ne s děly a obrněnci za které teď utratíme přes 40 mlrd.....brnkačka.

Svět je dnes nastaven tak,. že v tomto případě by byl použit atom a jak se píše živí by záviděli mrtvým ! Doufám, že Trump a Putin, ev. další, jsou tak rozumní, že k tomu nedojde, byl by to konec našeho krásného světa.

I ti co spoléhají na protiatomové kryty by tam také konec života nestrávili. !!!!!!

1 8
možnosti
JS

Jasně, za vším stojí americký zbrojní průmysl, Tenhle názor Vám asi nikdo nevyvrátí. Tak aspoň jedna drobná připomínka. Pokud vím, tak všechny války, včetně těch úplně posledních, které Rusko vedlo (Čečensko, Gruzie, Abcházie, Ukrajina...) a nejen Rusko, se vedly právě s děly a obrněnci.

10 2
možnosti
VV

Stovky let zili Cesi a Nemci vedle sebe v pohode. A stacil jeden XXXXX YYYYYY a bylo po klidu. A nasledovalo 6 let okupace. Pak se z toho "osvobozeni" stalo dalsich 40 let okupace.

Pevne verim, ze je to napsanu slusne a kultivovane a k tematu clanku. ;-D

5 0
možnosti
AC

Podle Václava Klause staršího nepředstavuje Rusko hrozbu, nýbrž výzvu. Tak se alespoň vyjádřil v jedné diskusi spolu s Robejškem, kterého donutil se opravit a přitakat mu.

Holt každý to vidíme jinak. :-)

Karma. Hrozby mohou přicházet odkudkoliv, ale Rusko je bezesporu, alespoň z dlouhodobého hlediska, jednou z nich.

8 1
možnosti
JN

J46o44s39e69f 69N23i57k74l

28. 3. 2019 12:11

...článkem se řadíte jen mezi další válečné štáče, kteří by si rádi přáli rozpoutat válečný konflikt s RF...takovéto projevy jsou jen přípravou a masáží mozků lidí na možnost takového konfliktu...veškeré zlo pochází přece jen a jen z Ruska a nikdy jinak...

4 7
možnosti
JS

Opravdu si nic nepřeju víc, než konflikt s RF8-o

5 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik