Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozitivní vize tu je, ale chybí, jak zcela správně uvádíte, opozici. A ta opačná půlka - ajajaj!

0 0
možnosti
JP

J88a71n 69P80a19v39l77í58k

27. 6. 2019 13:41

Antibabiš i antizeman jsou pozitivní programy, jelikož tyto dva zjevy jsou výstražné příklady, jaká monstra nemají v politice co dělat. Politika je především služba a nikoliv nenasytné požírání všeho okořeněné dávkou výsměchu všem, kteří si to nechají líbit. Naopak absurdní je teze, že kritika sprostoty a buranství, kteří tyto dva zjevy provozují, je škodlivá. To je naprostý nihilismus.

5 0
možnosti
JS

Souhlasím s Vámi, že Antibabiš a Antizeman jsou nutné a moc důležité. Deklarují určité hodnoty, což je základ. Ale jako pozitivní programy mi přijdou na místě u u Mikuláše Mináře resp. Milionu chvilek pro demkracii (před nimiž se skláním), prostě u občanských aktivit a hnutí. Ale politické strany by podle mě měly vědět nejen, co nechtějí, ale i co chtějí. Volič by měl od nich vnímat nějaké směry, cíle, nejen hodnoty. I když ty jsou samozřejmě primární. Nemyslím, ale že postačující.

2 0
možnosti
Foto

Jakou vizi by měla mít opozice ????

2 1
možnosti
PK

Bohužel je to tak, vize není a Antibabiš ideologie nestačí a ani asi není potřeba,bo jeho dostihne nějaká z jeho kauz u soudu a vystaví mu červenou tak či tak. Co bude následovat ?

2 3
možnosti
MV

Někam se vytrácí obyčejná slušnost a etika. To je, podle mě, základní problém současné vládnoucí české politiky. EU

4 1
možnosti
PK

Etika se vytratila dávno a to již během divoké privatizace a toto slovo v politice nikdy nerezonovalo a bude tomu jistě i nadále....

2 0
možnosti
Foto

Tohle je hodně dobré a zajímavé téma. Díky R^

Mezi jinými příklady, Finsko velice výrazně preferuje vzdělanost. Kvalita učitelů, kvalita vzdělávacího systému. Proto má taky jedno z nejvýše hodnocených školství v celosvětovém měřítku.

1 0
možnosti
Foto

Opozici nechybí vize, ale hlasy, a nám všem pak chybí systém, který by mohl alespoň nějak korigovat skandální chování a jednání těch, kteří byli sice žádně zvoleni, ale řádně svoje posty nezastávají.

7 0
možnosti
JS

Ano, takové nástroje tu chybí. Možná taky celkové všemi přijímané povědomí o politické kultuře.

5 0
možnosti