Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Zdá se, že nejlepší by bylo nemít žádného prezidenta ani vládu. Stačilo by pár věrozvětských sluníčkárů bloumajících s nepřítomně rozzářeným obličejem po krajině, Neprodleně by nastal ráj na zemi.Hippies jsou naším vzorem.

2 1
možnosti
JS

Děkuju všem za příspěvky. Vím, že můj článek bylo jen takové halucinování. Ale myslím si, že když už máme tu přímou volbu, mohl by si každý ne jenom vybírat z kandidátů podle toho, jak se mu který zamlouvá, ale dopředu si nastavit svoje vlastní kritéria a kandidáty posuzovat podle nich.

1 1
možnosti
Foto

Vy hledáte tu panenku v koutě, ale nejlepší chlapy si rozeberou mrch..

1 0
možnosti
Foto

Karma, podtrženo a sečteno - potřebujeme pravý opak toho, co máme.;-):-)

2 4
možnosti
Foto

Tudíž hloupého, politicky nezkušeného, servilního suchara, který bude mít fyzičku jako Rambo: Dovolenou nebude trávit na Vysočině, ale v Karibiku. Nebude se plavit v nafukovacím člunu, ale na své jachtě. Bude podporovat EU a migraci. Nadávat Kremlu a Číně.

3 0
možnosti
Foto

Ano, všichni volíme J.S.

1 1
možnosti
PK

Já tam vidím člověka, který má obecnou vážnost a obdiv a nač se zdržovat popisem, ale zcela jistě by to neměl být nikdo ze stávajících politiků,bo jsou všichni provařený skrz naskrz, ale třeba pani Drábová by mi tam jako výše popsaný typ člověk velmi sedla.R^

3 1
možnosti
Foto

Paní Jandová by byla lepší.

1 0
možnosti
VS

Co k tomu dodat? Snad jen to, že pomineme-li jasnou "prozápadní" definici u prezidentovi "tváře", tak si dovedu docela živě představit, že pro příznivce současného prezidenta tento splňuje drtivou většinu Vámi uvedených bodů...

Jedná se tedy spíše o jakou výchozí pozici, že které se na dotyčného kdo dívá.

Základem by mělo být si uvědomit, že takový kandidát v současné době prostě neexistuje a z podstaty věci ani existovat nemůže. A není náhodou, že ani v první, ani v druhé volbě se taková osobnost nevyskytla a já osobně ji ani v naší společnosti nevidím. Proč? Protože mnohovrstevnou společnost rozdělily zásadní otázky a samotné její fungování toto rozdělení dál eskaluje. Tvrdit, že to dělá jedna osoba je nesmysl.

Uveďme si to na příkladu. Vámi uvedené parametry by (podle mého názoru) mohly splňovat osobnosti v obou nejdominantnějších názorových proudech tito lidé:

Petr Mach (jako náhrada případně Roman Joch)

Václav Bělohradský (jako náhrada případně Taťána Fischerová)

Vsuvka: Vymyslet ty levičáky mi dalo celkem zabrat :-)

Snad bychom se shodli, že všichni jmenovaní jsou víceméně čestní, féroví, kladou důraz na nějaké hodnoty a uměli by být moderátory.

Otázky však zní.

Akceptovala by "pražská kavárna" Petra Macha (Romana Jocha) a nevyčítala by jim jejich osobní názory, postoje a ideje? Akceptovali by "agrovlastenci" Václava Bělohradského(Taťánu Fischerovou) a nevyčítala by jim jejich osobní názory, postoje a ideje?

1 0
možnosti
VS

"matčiny tváře"... Jsem osel!

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik