Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

3. 10. 2009 19:14
Dnes 3.října je večer semifinále 12-ti zpěváků ČR i SR

0 0
možnosti
P

patmet

1. 10. 2009 9:27
Dávno to spočítané máš

http://www.youtube.com/watch?v=F9X_5JKCjn8 

0 0
možnosti
P

patmet

1. 10. 2009 9:17
v zasade suhlasim, ale..

V zásade súhlasím s vaším názorom, že vulgarít je v tohtoročnej superstar viac, ako dosť - zvlášť zo strany niektorých porotcov. Nie som žiaden puritán, ale páni a dámy v porote by si mali uvedomiť, že majú častokrát do činenia s 15 - 16 ročnými deckami. Platí to hlavne o Paľovi Haberovi. Nesúhlasím však s vašim hodnotením spevu, talentu a muzikality Paľa Haberu, ktorý patrí určite v mainstreame k ,,tomu najlepšiemu, čo doma máme,, za posledných 20 rokov. Pre zaujímavosť vám dávam do pozornosti nie veľmi známi - vynikajúci kúsok z roku 1987 so skupinou Avion!

http://www.youtube.com/watch?v=F9X_5JKCjn8  R^ S pozdravom..

0 0
možnosti

mirek-storch

1. 10. 2009 17:11
Re: Vďaka za pozdrav zo Slovenska - súhlasím stredný prúd

0 0
možnosti
EH

ED24

1. 10. 2009 9:02
zdravím

Z vašeho článku vydedukovat, že jste totální suchar.

0 0
možnosti

mirek-storch

1. 10. 2009 13:12
Re: jsem suchar, který chce, aby žáci se chovali slušně :-)

Nakolik jsem totální to ví moji nejbližší, ale těm připadám šťavnatý i bez nadávek. Dnes je otištěný rozhovor s Martou Jandovou v příloze Mladé fronty. Tam uznává, že to s Palo Haberou přehnali. Je tam toho více. Tak si počtěte.

0 0
možnosti
LD

amusia

1. 10. 2009 1:05
SKAJP

Tak jsem si po přečtení vašeho článku vynadal, že z toho stupidního "pořadu" jsem neviděl ještě ani vteřinu a nemohu ho ohodnotit na stupnici stupidity. Toto i všechna jemu podobná díla jsou, co se týče sledování, ztráta času. Vaše hodnocení porotců je, slušně řečeno, velmi úsměvné a jen dokazujete, jak toho o muzice "hodně" víte. Ale kam se hrabete na PAPEŽE...po tom, co jsem včera slyšel, že prohlásil o ROCKU...jelikož jsem 35let rocker a jelikož se svět zbláznil, zdržím se dalšího komentáře...mohl bych skončit na hranici.

Přeji vám mnoho nerušené zábavy při sledování dalších dílů tohoto jistě velmi kvalitního pořadu.

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
F

FiDik

30. 9. 2009 23:44
take it easy

Superstar sleduju uz od prvni serie a pokazde se bavim a letos se docela dost nasmeju, i kdyz jejich samozrejme sleduju, ze vulgarnost a neohleduplnost mi tento rok prijde oproti ostatnim opravdu enormni a i kdyz mi to muze byt fuk, trochu me to pohorsuje, to ano.. Ale vite, ta porota je na castingu cely den a myslim, ze i kdybych za to dostal tak zaplaceno jak oni, tak i presto bych byl otraven tim, co tam leze.

K ty veci s malou Jandovou: Nemate prehled mily pane - to, ze sledujete jen americky hitparady ukazuje mozna tak vasi povrchnost (co je americky, to je dobry) a mam za to, ze kdyz chci komentovat mezinardoni peveckou soutez, tak o ty muzice taky neco vim. Takovy Robbie Williams se taky neobjevuje v americke hitparade, zkuste si zjistit proc. Rammstein jsem tam taky nenasel, Oomph! jakbysmet a to jsou nejake nemecke kapely. Die Happy mam rad a stejne tak jsou oblibeni i v Nemecku, Marta to dotahla daleko a jeji ucast v porote me zaskocila, ale i prijemne prekvapila.

0 0
možnosti
DK

Šahrazád

30. 9. 2009 23:49
Re: Marta Jandová vystrkuje zadek na fotografy-viz bulvár

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

30. 9. 2009 16:25
Aha..

Superstar resp. její porota je jakousi esencí součastného Česka. Jako ten domeček ve skleněné kouli na nějž  začne sněžit pokud se s koulí zatřepete. Úspěch je modla. Mladí a  nadšení vyrazili dobývat  sladký svět, plný překvapení, tajemství  a záhad. Život většině z nich připravil svou odvrácenou tvář.  Jsou tvrdě a nekompromisně konfrontováni  s lepšími a dravějšími.  Většina neuspěje  a prohraje.   To by nebylo nic neobvyklého , něco takového je bude pronásledovat po celý život. Tady se však vkradl prvek totální sprostoty, arogance a povýšenost  k druhé lidské bytosti,  absence základních civilizačních rituálů. Mladá křehká duše se pouráží, čím vtipněj tím líp.  

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

30. 9. 2009 13:51
Jennifer Hudson

Takový přístup ale není jen u nás. Vždyť Jennifer Hudson z amerického Idolu taky vypadla poměrně záhy a přitom později získala oskara za titulní píseň k filmu Dreamgirls.

0 0
možnosti
K

Kimko

30. 9. 2009 12:21
Superstar

No,nedělejme tady z Marty Jandové nějakou superstar. Ano dokázala se prosadit v Německu, ale to kdysi Gott taky a myslím si, že mnohem více. Ostatně Die Happy koncertují stále především v Německu, nějaká evropská turné se nekonají...To samozřejmě nijak nesnižuje jej pěvecké kvality, ale zároveň jí (ani nikomu jinému z poroty) to nedává žádné oprávnění se vulgárně vyjadřovat o komukoliv z účastníků soutěže.  

Je pravdou, že miliónová pokuta je nic oproti tomu, co TV NOVA takovou aférou vydělá, jakmile se dostane do médií. Tady nejde o žádnou pěveckou kvalitu, ale o to, vydělat peníze. A všichni ti soutěžící jsou jen figuranti, kteří si užijí pár týdnů slávy a upadnou v zapomnění.Vždyť jediná, kdo se dokázala prosadit, byla Aneta Langerová a je otázkou, jestli by k tomu prosazení se vůbec nějakou podobnou soutěž potřebovala...

0 0
možnosti
RW

RoninW

30. 9. 2009 9:25
chudáku

že neznáte kariéru Marty Jandové ve světě je váš problém, ne její. A pokud jste většinu toho co kritizujete marketingově nepochopil, nemá smysl vám to vysvětlovat.

0 0
možnosti

mirek-storch

30. 9. 2009 21:43
Nezvládáte emočně ani oslovení, je mi vás líto

Die Happy v americké hitparádě není, tak ve světě není známá. Vulgárnost není marketing ale jeho. Obsah článku jste nepochopil a nemá smysl  dál vysvětlovat. Ronin psal hezké knížky, ale to vy nejste.

0 0
možnosti