Premiérku zatím mít nebudeme ?

Tak mne pobavily předvolební billboardy, podle kterých má být bývalá předsedkyně poslanecké sněmovny  jako premiérka protiváhou prezidenta. To mne opravdu rozesmálo. Kdo ten slogan v agentuře public relations vymyslel ? Kdo schválil vytištění velkých plakátů v její rodné politické straně ? Asi někdo nevzal v úvahu aktuální stav předvolebních průzkumů. Nebo to je plakátové zhmotnění zbožného přání, které se neuskutečnilo po rezignaci bývalého premiéra ? Těžko odpovědět. A tak milióny korun českých  tečou z  mnoha politických stran do tiskáren a médií, aby ovlivnily naše rozhodování před volbami.  Strany kalkulují, že voliči jim za každý hlas přispějí částkou, kterou si poslanci schválili jako podporu ze státní kasy. Proto snadno rozdávají koblihy, předvolební guláše a hektolitry piva z našich peněz, když očekávají, že brzy je dostanou zpět. Politici rozdávají i růže. Ale tisknout plakáty, kdo bude premiérkou je asi psychologicky velmi nedomyšlený záměr. Nebo je to úmyslně negativní reklama za drahé peníze ?

Prognostici premiérku neočekávajífoto Reklama

Ve včerejší televizní debatě paní Němcová prohlásila, že jí lidé na ulicích  říkali : "Chceme volit vaši stranu, ale bez těch lidí, kteří tam byli doposud !"   Ale nějak si asi neuvědomuje, že patří mezi ně.

Asi se domnívá, že lidé mají krátkou paměť a zapomněli na to, jak služební auto dala k dispozici svému synovi, které pak po kritice v tisku vrátila. Asi zapomněla, že byla předsedkyní poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, která schválila zákony ožebračující občany této země s pomocí poslance ODS, jenž byl na cestě do vězeni za korupci. 

Po volbách se uvidí, zda si ještě získala důvěru voličů a koaličních partnerů.

Autor: Miroslav Štorch | středa 16.10.2013 20:54 | karma článku: 31,03 | přečteno: 1218x
  • Další články autora

Miroslav Štorch

Chceme v Česku domobranu ?

17.11.2016 v 19:40 | Karma: 19,51

Miroslav Štorch

Můj první kilometr v roce 1967

30.8.2016 v 15:46 | Karma: 21,02

Miroslav Štorch

Televizní perličky na OH v Riu

22.8.2016 v 21:46 | Karma: 25,27

Miroslav Štorch

Česká pošta mne štve.

8.5.2016 v 20:12 | Karma: 34,10