Budeme utíkat před neviditelnými sítěmi ?

V řadě zemí lidé citliví na elektromagnetické vlnění zůstávají ve svých bytech, které mají ochranu před neviditelným působení vln mobilních operátorů, wi-fi sítí a mnohých dalších vysílačů. Jiní lidé se už stěhují daleko od měst zasažených elekromagnetickým smogem - do lesů a hor. Odborníci tvrdí, že v současné době probíhá největší přírodovědný experimet na celém lidstvu. Bohužel tento pokus nikdo neřídí a nekontroluje. Světová zdravotnická organizace (WHO) považuje extrémní zvýšení počtu elektromagnetických vysílačů po roce 1997 za závažný faktor při vzniku rakovinných změn v lidském těle. Když přijdete do nemocnice, tak tam často bývá pokyn k vypnutí mobilních telefonů, aby jejich činnost nenarušila jemné funkce lékařských přístrojů, a tak zprostředkovaně i životy pacientů. V letadlech  se také mají mobily vypnout se při startu a přistávání, aby nedošlo k ovlivnění elektroniky řízení a následné havárii. Bohužel si mnoho lidí neuvědomuje, že havárie s následky na naše zdraví a stavbu naší DNA právě neustále doslova  probíhá - našimi těly. Pochopitelně je absurdní, aby mobilní operátoři vypnuli vysílače např. v noci, když jsme také závislí na přenosu informací. Musíme se smířit s tím, že naším tělem procházejí tisíce elektromagnetických vln různých frekvencí - od mobilních operátorů, vysílaček policie, armády, záchranné služby,taxíků i mnoha rozhlasových a televizních stanic vysílajících na zemi i ze satelitů.

Tisíce vysílačů působí nekontrolovaně na naše zdravíTalal Jabari - film

Mobilní operátoři nás uklidňují

Závratné zisky mobilních operátorů na celém světě umožňují i financování velkých reklamních kampaní, aby potencionální zákazníci využívali i další služby - jako je např. připojení do internetové sítě operátora, ale i do místních wi-fi sítí. Lokalizaci mobilu vašeho dítěte nebo automobilu a řadu podobných funkcí. Studie o působení elektromagnetických vln mobilních telefonů na lidský organizmus nejsou dostatečně důkladné a jsou jen krátkodobé. Mobilní operátoři pochopitelně nebudou uvádět výsledky studií, které varují před častým používáním mobilních telefonů, které oni prodávají. 

Jak se bránit před neviditelným vlněním ?

Experti v USA doporučují speciální stany do bytů, které odrážejí odrážející vlny jako moskytiéra komáry. Jiné finančně náročné systémy umožňují  izolovat celé stavby od vnějších elektromag. polí. Pochopitelně v takovém bytě nebudete mít signál svého mobilního operátora a budete si muset jít zavolat ven z domu. Tady se můžete se podívat na americký film (Plný signál), který odvysílala televizní stanice ČT2. Hlavní je požadovat od inženýrů a expertů, aby nově vyvíjená zařízení nepůsobila škodlivě na lidský organizmus. Zatím jsou mobilní operátoři motivováni především ziskem a nikoliv možnými zdravotními následky.

Prodejci výpočetní techniky doporučují vysílače pro domácí wi-fi sítě na noc vypínat, aby zbytečně nepůsobily vlny při spánku na obyvatele bytu, včetně dětí. Ale připadá mi to jako směšné doporučení, když jsem v našem malém městě v bytě zjistil výskyt 12-ti wi-fi sítí z okolí, které nemohu vypnout.

Zisk je důležitější než zdraví

Učil jsem na škole v menším městě a ředitel školy ochotně souhlasil s instalací vysílačů pro mobilní operátory a internet na vysoké školní budově. Buď to nevěděl nebo nechtěl vědět, že elektromag. vlnění je nejsilnější těsně u vysílače. Učil totiž češtinu a hudební výchovu. Pochopitelně zisk za pronájem střechy školy pro vysílače je velmi zajímavý, ale nevím, zda by se to líbilo rodičům, kteří to nejcennější co mají - do školy posílají.

Bohužel mnoho lidí si neviditelné nebezpečí neuvědomuje. 

Zesílení elektomagnetického záření za posledních 10 let představuje 3000 % proti normálnímu pozadí ! Statistiky uvádějí 2 - 6 % populace podle hustoty zalidnění, která je přecitlivělá na elektromagnetické záření. Dnes to jsou už stamiliony lidí.

 

Autor: Miroslav Štorch | neděle 30.6.2013 13:25 | karma článku: 19,63 | přečteno: 552x
  • Další články autora

Miroslav Štorch

Chceme v Česku domobranu ?

17.11.2016 v 19:40 | Karma: 19,51

Miroslav Štorch

Můj první kilometr v roce 1967

30.8.2016 v 15:46 | Karma: 21,02

Miroslav Štorch

Televizní perličky na OH v Riu

22.8.2016 v 21:46 | Karma: 25,27

Miroslav Štorch

Česká pošta mne štve.

8.5.2016 v 20:12 | Karma: 34,10