Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Kruton

16. 6. 2009 20:29
TOP 09

je pro voliče, kteří jsou pravicově orientováni a ODS dosud volili jen jako jedinou stranu skutečně napravo od středu. Myslím, že je to dobře vymyšlený projekt a pokud neudělají zkraje velkou chybu, dostanou se lehce do parlamentu.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

16. 6. 2009 16:33
To jste vedle jak ta jedle

TOP 09 nemá ničit lidovce ani alternovat voliče ODS. Strana se takto neprofiluje a pokud to tak cítíte, je to jen váš omyl.

Pravicový projekt to je zcela nepochybně. Ostatně jak byste vy definovala pravidové východiska politického programu?

Kalouskův tah hodný mistra ohledně námluv s komunisty musíte chápat v souvislostech. Copak si opravdu myslíte, že persona jeho formátu nepočítala s reakcí členské základny lidovců? Tah hodný mistra - oběť dámy, potažmo když tou dámou je on sám. Něco takového se v politice prostě nevidí. A nedivím se, že to někteří jedinci nedokážou pochopit.

.

Fandím TOP 09. R^

0 0
možnosti
K

kattta

16. 6. 2009 16:36
Re: To jste vedle jak ta jedle

Ten Kalousek je ale geniální!!Jak to mohl národ celou dobu nevidět??? Ještě štěstí, že přišel s TOPem, kdyby s ním nepřišel a zůstal u lidovců, jeho genialita by národu zůstala skrytá navěky...

0 0
možnosti
MM

martinmalek

16. 6. 2009 16:27
Dvě technické

Jenom si dovolím dvě technické poznámky k TOP 09:

1. TOP 09 se neřadí do středu, napravo, nalevo - je to strana konzervativní

2. hlavním cílem TOP 09 je vytvořit politickou stranu, která bude provádět věcnou politiku, nikoliv politiku postavenou na "dehonestaci" politických protivníků, nikoliv stranu která by bojovala proti imaginárním rudooranžovému nepříteli nebo měla být nějakým "mladším bráchou ODS"

To jsou zřejmě také dva důvody proč  tolik lidí tato nová iniciativa zaujala. Doporučuji se podívat na stránky http://www.top.cz - například na zahajovací konferenci.

0 0
možnosti
C

cara7

16. 6. 2009 16:26
TOP

je béčko(nebo bude áčko) lidovců.Nic víc nic míň!Protože tam leze samej lidovec!:-)

0 0
možnosti
PK

Ccecil

16. 6. 2009 16:35
Re: TOP

Cyril přece řekl, že je jich tam 19 tak co kecáš.

0 0
možnosti
KB

Kolokol

16. 6. 2009 16:13
Program

Asi se vám to bude zdát divné, ale od roku 1989 jsem nikdy pořádně nečetl žádný volební program. Schválně jsem se ptal různých známých a ti také ne.

Vzdycky se mi zdálo směšné, že si před volbami doma sedneme, rozložíme několik programů a podle toho se rozhodneme.

Něco jako když sedíte nad prospektem cestovek a rozhodujete se kam letos pojedete. Nebo vybíráte nábytek.

0 0
možnosti
PK

PK66

16. 6. 2009 16:04
Takže někteří TOPu fandí,

přestože neviděli konkrétní program, pouze jeho obrysy.... a někteří, jako Vy, automaticky předpovídá krach a mámení pekelná, přestože neviděli program.

Proč se tedy pohoršujete, že někomu tato iniciativa připadá zajímavá ve srovnání s tím marastem, který tady nabízí ODS a ČSSD? Nebylo by lepší počkat, co se z toho vyklube,  a pak teprve odsuzovat? :-)

0 0
možnosti
K

kattta

16. 6. 2009 16:15
Re: Takže někteří TOPu fandí,

Zaprvé, těžko můžeme o TOPu hovořit jako o pravicovém projektu, když program v tuto chvíli není - to je první předmět kritiky! Zadruhé, zda bude alternativou vůči, jak říkáte, marasmu dvou nejsilnějších stran, se teprve uvidí. Ale pokud novou alternativu představuje člověk, který je v politice tak dlouho, jako Kalousek, s takovou minulostí jako on, pak to žádná NOVÁ alternativa LOGICKY být nemůže! A konečně, takových pokusů, jako je právě TOP, tu byla už celá řada a všechny skončily neslavně. Proto se dá na základě zkušenosti poměrně jistě tvrdit, že TOP nebude žádná výjimka.

0 0
možnosti
O

o.kostal

16. 6. 2009 15:59
Ano, lide nemysli, nestuduji historii

a hlavne zapominaji. A proto kazde volby vyhraji ti stejni komuniste, jenom si kazdy druhy volebni obdobi prehodi barvy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik