Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

18. 10. 2011 16:08
a teď to zkuste naopak: přijedte do Svinova (třeba jako

Brňák) a zkuste se dostat ....třeba do centra.

Hned u východu z nádražní haly Vás praší do oka úžasná tabule s odjezdy tramvají a autopbusů.  A pak se zděsíte. Kde je tramvaj nejde zjistit, všude kolem nádraží je plot a cedulemi "Zákaz vstupu na staveniště". Pokud se přesto odvážíte zákaz porušit, putujete pár set metrů něčím, co se podobá Bronxu, pak vlezete do velké kadibudky (vzhledem i zápachem) z vlnitého plechu a po schodech a pak posprejovanou chodbou dorazíte (máte-li štěstí) nezraněn na zastávku tramvají.

OSTRAVA!!! - že, pane Kajnar?

0 0
možnosti
RK

semelik

18. 10. 2011 16:09
pozn.překladatele: praší = praští, autopbusů=autobusů

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

15. 10. 2011 14:02
.

Být opravdu někde bez peněz a snažit se získat nějaké na cestu musí být velký problém. Hlavně v době, kdy tohle jiní využívají jako výmluvu. Mě právě na Svinovském nádraží oslovil jeden člověk 2x za 14 dnů s historkou o tom, jak mu chybí posledních pár korun na jízdenku, že není odtud a nechali ho tady bez peněz.

0 0
možnosti
HC

JazzmineTea

15. 10. 2011 17:40
Re: .

Můj (mimochodem vysokoškolsky vzdělaný a inteligentní...) manžel je magnetem na takové jedince. Před mnoha lety takovému somrákovi dal na "celou jízdenku" a když ten chlap odběhl a naskočil do nejbližšího autobusu MHD (tuším, že to bylo taky na Svinově), ještě za ním volal, že tam ne :-))) Od té doby co má mě, už tedy nedělá takové koniny.

0 0
možnosti