Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Morgiana

13. 7. 2011 13:32
pro

militantni PSŘ. Narozdíl od Vás respektuji Vaše názory, ikdyž mám problém je vůbec snést. Abych Vám upřesnila tok mých myšlenek, já jsme znásilněná byla v 16 letech a opravdu si prostě neumím představit v čem by mi 50 000 jako pomohlo? Pro mě tímhle gestem ze mě stát dělá prostitutku . Tohle se přece vždycky dělalo, když byl sex nepřijemný zaplatilo se šlapce víc.( Takže mě to uráží . Pokud Vy máte problém ze sexem, soudím podle toho jak se naprsto of topic vyjadřujete o tom zdá mám sex s orgasmem:) Pak to ale není muj problém. Jinak to na jaké jste asi tak myšlenkové urovni dokazuje to, že píšete o tom, že jsem zažila aspoň sex s orgasmem partnera, mohu Vás ujistit že tohle pravděpodobně zažila i každá znásilněná:)

1 0
možnosti
G

Gmur

13. 7. 2011 13:42
Re: pro

Zajimave, zrovna vy mluvite o tom, ze "bolestne" pro obet nasilneho cinu ve forme financni kompenzace dela ze znasilnenych prostitutku.

Jakym pravem? Kdyz mate ten pocit sama osobne, takto nevnucujte ostatnim.

Vase poznamkana konci , ze se znasilnenym (detem, muzum) sex libi je naprosto mimo misu. nehodlam kvuli vam ztracet dukaty. Kdyz tak MLCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rv

1 0
možnosti
RV

rva

13. 7. 2011 11:09
počet znásilnění

U zákona je ještě dodatek, že každá žena může být odškodněna po znásilnění jen jednou ročně. Jedná se o náhradu 13 a 14 platů, které budou zrušeny.

0 0
možnosti
G

Gmur

13. 7. 2011 13:43
Re: počet znásilnění

Jsou i zasilenni muzi , jsou i znasilnene deti.

0 0
možnosti
DM

PŠR

13. 7. 2011 10:26
:-(

Jáchyme, měl byste svůj příspěvek smazat a stydět se za to, že máte vůbec tu drzost pochybovat o něčem, jako je vstřícné gesto státu vůči obětem tak závažného tretsného činu. Pro vás je podle všeho sex jen předmětem vzrušení a představa, že se to může stát pro danou oběť celoživotním traumatem asi nepochopitelným tématem. Už jen fakt, že to zde komentujete jako náhradu škody vůči státu je tragické. Jestli vás ještě nefackuje hanba sama o sobě, tak doufám, že tak učiní nějaká vaše známá nebo partnerk/a (pokud jste vůbec schopen ji/ho mít).Rv

1 0
možnosti
6

666999666

13. 7. 2011 10:32
Re: :-(

Problém je v tom že má pravdu. ;-)

1 0
možnosti
KT

Ježikača

13. 7. 2011 10:11
svou logickou úvahu

jste nedotáhl do konce. když se stane znásilnění kšeftem, to vše zaplatí nevinný. ono by stačilo, aby policie a soudy byly důslednější a pak skutečně nechaly odsouzeného platit jako mourovatého. důležitý je moment prokázaného znásilnění, ale ten je bohužel sporný a většina lidí se obvykle zastává násilníků, jak laici, tak často i policisté a soudci.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

13. 7. 2011 9:14
No nevím

tohle mi přijde jako blbost. Napřiklad k čemu ma tech 50000 slouzit? Chapu odskodne napriklad pro obet dopravni nehody, na upravu bytu, dorovnani ztraty prijmu po dobu uzdravovani, ale co presne bude 50k kompenzovat znasilněné? Za druhé si opravdu umím představit to že se to bude zneužívat . Pokud vyplacení těch peněz bude vázáno na dopadnutí pachatele, tak je to nespravedlivé pro ženy, které budou znásilněné a pachatele nechytí, Pokud se to bude vyplácet paušalně tak se nám znásilňovani zvedne o 1000% . Protože mě zajíma kriminalistika, tak jsem si vzpoměla, že nedávno jsem bud četla a nebo viděla v TV přesný popis jak sepozná znásilnění a nahrané znásilnění. Pokud si tohle nějaký chytrák sežene , nebude problém nastražit to přesně a to nemluvím o tom, že znásilnění může být i nedobrovolná felace a to už nevím jak chtěji dokazovat:(

0 0
možnosti
DM

PŠR

13. 7. 2011 10:36
Re: No nevím

Morgiano, pokud jste žena/dívka nad 15 let, tak jste nejspíš zažila sex vždy řádně vzrušená a patrně i s orgasmem (minimálně partnerovým). Otázka na co by těch 50 litrů mělo být je stejně primitivní jako kdyby jste se ptala, za jak dlouho se ta oběť z tak závažného tretsného činu vzpamatuje a za jak dlouho je např. schopná sexu s vlastním manželem. Ta částka je prostě symbolická a má alespoň na nějakou dobu zahladit oběti fakt, co se jí/mu přihodilo. Jistě, dá se uvažovat nad tím, že se vyskytne pár jedinců, kteří za účelem zisku 50 000 Kč nahlásí znásilnění. Ale to už jsou úvahy někoho, pro kterého je neštěstí a utrpení cizího jen zábavnou zprávou v médiích.  Pomohla jste někdy vy osobně nějakou částkou ve prospěch obětí znásilnění? Poslala jste třeba v této věci nějakou DMS nebo pouze odesíláte zábavné SMS svým přátelům? Rv

0 0
možnosti
LJ

lolek77

13. 7. 2011 3:17
To se Džamila vrátila do vlády?

Nebo Ti koko.i co si neumí spočítat ani vlastní příjem v parlamentu to vymysleli sami bez Džamily?

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

13. 7. 2011 1:46
Další návod :-)

Modelová situace: Nezaměstnaný Dežo znásilnil během uplynulých 5-ti let Ivetu Sivákovou každý druhý den 2x. Přiznal se a byl odsouzen. No to by bylo, aby si to za těch 91 mega nešel s radostí na 5 - 7 let odsedět! ;-D;-D;-D A pak to bude splácet po 200,- Kč měsíčně :-)

3 0
možnosti
ZK

SID09

13. 7. 2011 8:57
Re: Další návod :-)

R^!!;-D

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

13. 7. 2011 1:40
Běžný den na policii :-)

Tak Aranko, dnes to bylo dvakrát, včera 4x, předevčírem také 2x a den před tím dokonce 6x. Zde je šek na 700 tis. - pokladna je dole v přízemí ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
ZK

SID09

13. 7. 2011 8:58
Re: Běžný den na policii :-)

R^!!;-D

0 0
možnosti
MK

kluvi

12. 7. 2011 23:44
heh?

Tak teda nechápem ...keď by to platil štát tak podvodnice budú švindľovať a obviňovať vyhliadnuté obeti aby skásli odmenu.

Keď to bude platiť dotyčný chlap, tak nebude švindľovať?

Ale povedal by som, že jej bude šumafuk, či to zaplatí štát alebo chlap....

0 0
možnosti
K

Kozel_

12. 7. 2011 22:20
Já to jen slyšel ve zprávách, ale nečetl

Přijde mi to divné. Než znásilnění mi přijdou horší jiné zločiny, kde člověk se může stát obětí. Vražda, tažké ublížení na zdraví - s trvalými následky. Ale poškodí lidi i finanční zruinování, např. podvodné firmy, co dělají zájezdy pro seniory, kde jim pak vnucují zboží. Někdy, když stařík nechce koupit, dostane nakládačku ...  Pokud někoho okrade podvodník - je to jeho blbost a nedostane nic, nebo to bude stát hradit v plné výši? Nemusí jít o prodejní akce, ale i o koupi bytu, kde dotyčný složí pár milionů - na půjčky a byt neuvidí. Splácí pak do konce života a nemá kde bydlet stejně ... 50 t. za znásilnění je zhruba odpovídající cena, není to málo, ale taky ne moc - něco mezi. Jakási částečná satisfakce. Ale kolik dostane např. dítě zmrzačené na přechodu od silničního piráta. Co třeba prožije zbytek života na vozíku nebo jinak těžce postižené. Proti tomuto mi přece jen znásilnění přijde jako menší věc. Má být stát pojištovnou všech obětí trestných činů?

1 0
možnosti
JN

Jostik

12. 7. 2011 23:06
Re: Já to jen slyšel ve zprávách, ale nečetl

Já si myslím že znásilnění je rozhodně na úrovni ublížení na zdraví s trvalými následky. Násilníka často uspokojuje jeho nadřazenost, a že má nad obětí moc, a oběť se cítí zahanbena, ponížena a absolutně bez sebevědomí. A psychická bolest a trauma dovedou být daleko horší než fyzická bolest či postižení, navíc dovedou dotyčnou ženu zcela vyřadit ze společenského života.

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3341x
Občan ČR, hrdý vlastenec a názorově konzervativec, který se zajímá o svět, ve kterém žije, a jehož budoucnost mu není lhostejná. Váží si lidí inteligentních, čestných a pracovitých a v jednání dává přednost logice a rozumu před agresí a předsudky. Blog na iDNES.cz píše bezmála 5 let a je otevřen diskusi na jakékoliv téma.