Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jachym9

28. 10. 2010 19:47
Poděkování

Děkuji všem, kteří podpořili můj článek. Co se týče Nerona, byl to skutečný příklad z praxe, nevymslel jsem si to a uznávám, že dohledávání pravdy by bylo velmi náročné.jen jsem na tom chtěl demonstrovat onu absurditu. Všem ostatním děkuji za komentáře. EU je pro mě stálým zrojem pro psaní a dnes o půnoci se zde objeví nový článek s touto tématikou. V současnosti je jen na mém osobním blogu:-)

0 0
možnosti
M

Matthias

28. 10. 2010 19:03
karma

Souhlasím s vaším článkem, nic méně příklad Nera se mi moc nelíbil. Dejme tomu, že nevěříte původnímu tvrzení, že Nero zapálil Řím. Otázka - Jak chcete zjistit pravdu?! Jedině snad studovat historii a zkoumat podrobně prameny. Sice skepticismus je dobrý způsob, jak více analyzovat příchozí informace, ale na dějepis bych to nevztahoval - to se nedá moc ověřit.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

28. 10. 2010 18:35
tak

se odstěhujte do Mongolska, to je dost daleko od EU;-D

0 0
možnosti
P

paul369

28. 10. 2010 17:40
Dal jsem Vám karmu

a když se kolem sebe rozhlédnu, opravdu nemám pocit, že by EU byla něco super.

Přpomíná mi něco, co se udržuje umělě při životě. Něco, co funguje neskutečně "uměle" a nehospodárně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3341x
Občan ČR, hrdý vlastenec a názorově konzervativec, který se zajímá o svět, ve kterém žije, a jehož budoucnost mu není lhostejná. Váží si lidí inteligentních, čestných a pracovitých a v jednání dává přednost logice a rozumu před agresí a předsudky. Blog na iDNES.cz píše bezmála 5 let a je otevřen diskusi na jakékoliv téma.