Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Malý problém tkví v posledním odstavci. Žádný národ se nepodařilo stmelit, ani v případě nebezpečí, úplně. Vždy se najdou kolaboranti s nepřítelem a okupantem. Smutné je, že těch přisluhovačů neblahým režimům je u nás tolik.

Takže senzace kolem konvoje přinesla jeden důležitý poznatek. Nepřátelé naší vlasti se odhalili sami.

A řekněte upřímně - Vy byste chtěl stát s takovým Vyvadilem, Fojtíkem, Ransdorfem, Grebeníčkem, Semelovou, Filipem a pod. na jedné straně barikády? Bez obavy, že koupíte kudlu do zad?

5 1
možnosti

No ano, kvuli jak sami pisi lepsimu zamestnani a platu podepisi i smlouvu s certem.

Skoda ze StB nepozadovala podpis vlastni krvi.

1 0
možnosti
Foto

Za mě osobně napsané vyváženě, křiklouny nalezneme všude. Za mě karma

3 0
možnosti

Největší trapárnou celé této akce s americkým vojenským konvojem jsou děkovné dopisy od několika ideologicky vyšinutých exotů. Někteří z nich jsou dokonce blogeři tady na iDnes a tím podlézavým a nevolnickým děkovným dopisem se tady dokonce chlubili.

Opravdu žasnu nad tím, že akce, kdy Česko jako členský stát NATO povolí průjezd partnerské americké armádě, vyvolává potřebu u některých českých magorů psát Američanům děkovné dopisy za jejich průjezd Českem.;-D

2 4
možnosti

Právě jsem od jednoho signatáře děkovného dopisu dostal mínus.;-D

0 1
možnosti
Foto

Je důležitá z hlediska budoucnosti.

1 0
možnosti

Ten clanek ma sva dobra mista, ale i slaba. Treba pouzity vyraz hysterie prirazeny komunistum. Pokud ti od sameho zacatku odmitaji nase clenstvi v NATO, ted, pri teto prilezitosti vystoupi opet s timto postojem, jsou ve svych nazorech jen konzistetni. A navic podle toho, co NATO v poslednich letech predstavuje maji pravdu. Stejne tak neni v nejlepsi kondici samotny nazev clanku.

2 3
možnosti
Foto

všimněte si, že konvoj se neodvážil projet ani Slovenskem ani Maďarskem, i když z hlediska případné ruské invaze jsou tyto země ohroženy na prvním místě.

1 3
možnosti

J13a82n 84R96á37ž

29. 3. 2015 10:21

Co pořád mate s tím: "Republika je rozdělena na příznivce Ruska a Putina a na jeho odpůrce" a toto dělení pak vztahovat na sympatie,či nesympatie průjezdu americké armády přes naše území.

Vzdyť existuje hodně početná množina občanů, kteří žádné sympatie k Rusku a Putinovi necítí, a přesto odmítají aby se podobné ukázky síly prezentovali nebo jsou zásadně proti pobytu jakýchkoliv cizích vojsk na našem území.

Osobně považuji válečnickou hysterii spojenou s údajným naším ohrožením ze strany Ruska za uměle vyvolanou a nesloužící našim národním zájmům,ale zájmům "jestřábů" na obou stranách oceánu.

Otázkou pak je, proč se musíme stavět do pozice "jsme proti tomu a tomu,takže musíme být s tím,či oným". Proč nemůžeme být suverénní i v rámci svých spojeneckých závazků? Být spojencem přece neznamená absolutní poslušnost,či podřízenost!

10 2
možnosti

... souhlas, plný souhlas !!!

3 0
možnosti

P52a10v62e62l 92V26é88b72r

29. 3. 2015 9:29

Nemohu s vámi, pane autore, tak docela souhlasit.

Uvědomte si jedno: Celá aféra vznikla proto, že se někdo (kdosi ... , hádejte kdo) pokusil zmanipulovat naši společnost k odporu proti průjezdu kolony Českou republikou a tím vrazit klín (jeden z mnoha, jak doufají) mezi naše spojenectví s USA.

Nebudu se zde dlouze rozepisovat, ale v minulých dnech o těchto pokusech vyšly dost zajímavé články, které ale, krom několika konkrétních údajů, nepřinesly nic nového, co by myslící člověk nevěděl, či alespoň netušil, již dřív.

Ono na vyvolání nálad proti něčemu - radaru, průjezdu kolony, ... - stačí pár křiklounů (nejlépe placených) a užiteční idioti se přidají - kolikrát jenom proto, že si protestováním proti něčemu, čemukoliv, připadají tak nějak lepší.

Takže si myslím, že nahlas vyjádřený souhlas s průjezdem kolony je hlasitý vzkaz komunistům a jejich proruským přisluhovačům, že to tedy ne. Tady jim pšenka nepokvete.

6 3
možnosti

Zas ti placení křiklouni... a za jaký tým křičí? Mám pocit, že to jsou hlavně ti, co označují druhé za placené agenty Ruska... podle známého řcení : "Zloděj křičí : Chyťte zloděje"

3 5
možnosti

Prisel jste s Tim claneckem prave vcas. Pred chvili vysilali na B5 porad o tom americkem konvoji a rozdilnych reakcich v Polsku a Cesku. 

Jo myslivali jsme si, ze my jsme vyspela zeme a Polaci hloupi sedlaci. 

Vypada to ale, ze zatimco z nas SE stal narod pitomcu, Polaci vyspeli a pokud budemaspon chtit drzet krok, mame co delst. Slovaci uz nas tsk jako tak predstihli.

7 2
možnosti

Ano, Poláci vyspěli tak dokonale, že se skoro všude klaněli k těm mladých americkým vojákům jako k novodobým bohům. V Polsku možná těm klanějícím se Polákům házeli američtí vojáci i čokoládu a žvýkačky.

Tak tohle bohudík u nás asi Američani nezažijí, i když i u nás by se našlo fanatiků schopných se k nim modlit, zasílat jim děkovné dopisy a na každém místě, kde si američtí "osvoboditelé" odpočinuli na své cestě, jsou tito fanatici připravěni stavět svatyně.

Jo, jo, vyspělost Poláků je opravdu do nebe volající. Bohudík za to, že my jsme v tomto směru ještě nevyspěli. ;-D

1 4
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3501x
Občan ČR, hrdý vlastenec a názorově konzervativec, který se zajímá o svět, ve kterém žije, a jehož budoucnost mu není lhostejná. Váží si lidí inteligentních, čestných a pracovitých a v jednání dává přednost logice a rozumu před agresí a předsudky. Blog na iDNES.cz píše bezmála 5 let a je otevřen diskusi na jakékoliv téma.