Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Anijednou

16. 9. 2008 6:35
Pane Farský, alias Macuro

Proč je Grosse ,možné označit za Geniálního makléře, jsem napsal jasně. Vaše plkání je příznačné pro ten oranžový  sliz, který je mnoha slušným lidem odporný.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

16. 9. 2008 8:15
Re: Pane Farský, alias Macuro

Pane Stockle, Vaše foto svědčí , že jste predisponován k potenciálnímu rozvoji bipolární poruchy. Vaše nápady s oranžovým slizem , Macurou a neodůvodná potřeba identifikovat se se skupinami svědčí o tom, že byste se mohl dostávat do fáze,  kdy  můžete být nebezpečný sobě i svému okolí.  Leccos napovídá  také Vaše záliba v klíšťateech, varlatech pana strýce a trvalém zaujetí meteorismem. Stockle, dávejte na sebe pozor. Jako blb*ec už vypadáte, navíc tak začínáte i psát .

Začínáte nebezpečně připomínat jednoho,  co tady píše jako"monaliv". Nejste to dokonce Vy v manické fází své poruchy?

P.S.

Stockle, když se daří, tak se daří, ten Macura, ten se Vám opravdu povedl. To je nějaký Váš příbuzný? 

0 0
možnosti
P

P.Farsky

15. 9. 2008 15:40
Stockle, toto je Vaše parketa, toho se držte.

No vidíte Stockle, když se držíte klíšťat strýce a varlat, tak píšete o tom, v čem jste doma a čemu jste schopen rozumět.

Jenom se, prosím, nepouštějte do akcií.

0 0
možnosti
PJ

Anijednou

15. 9. 2008 19:20
Re: Stockle, toto je Vaše parketa, toho se držte.

Já bych si tuzr rád přečetl něco od vás, než jen anonymní pšouky. Nebo bych si vás posadil proti sobě - z očí do očí.;-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

15. 9. 2008 10:25
Jojo...

... nektera klistata jsou opravdu poradne nacucana, takovy Paroubek urcite vysal lidem krve, ze by to krava nepreplavala. A at jsme spravedlivi, ona ani bioklistata ci modra klistata nejsou o nic lepsi. Sice nejsou tak tlusta, ale nebude to tim, ze by si odtrhavala od huby, spis si krome prebend plati z nasich penez jeste trenery tenisu.

0 0
možnosti