Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kagmark

17. 9. 2008 10:44
JO chudáci diskriminovaní

Jdou do nebe?? Asi ne a to je velká škoda.

0 0
možnosti
P

PetrusX

17. 9. 2008 0:01
Čunek je OK

eši by se měli co nejrychleji rozhodnout, zda chtějí Čunka nebo mediokracii. Není tajemstvím, že média nepatří občanům a není tajemstvím, že setrvání Čunka ve funkci je symbolickým odlitkem pevnosti demokracie v České republice. Když tento ingot odhodíme, necháme zrezavět, čeká nás znovu totalitní stát, kde denní vydání novin a občanská sdružení rozhodují o osudu každého z Vás. Toto opravdu chcete? Proč tedy Čunek tolik vadí?

Prvním důvodem, proč Čunek vadí, je fakt, že zkrátka nic špatného neprovedl. V politice, do které se jedinec kvalifikuje na základě své vydíratelnosti, působí Čunek jako naprostý exot. Úspěšný komunální politik se středoškolským vzděláním, navíc Moravák, plní rolik českého snu, kdy i kluk z venkova, resp. vzdáleného koutu republiky se může dostat do čela vlády a politické strany.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

17. 9. 2008 1:14
Re: Čunek je OK

Čunek není svatý, ale ta mediální hysterie nasvědčuje tomu, že opravdu píchnul do vosího hnízda.

0 0
možnosti
FT

Franta Tydlitat

16. 9. 2008 22:37
Čuňas

nepochybně to není náhoda, že to Čuňas předvádí zrovna teď. Ale také je z nich jediný, kteý ví o čem mluví. Nebo snad Dežomila má lepší nápady? Myslím, že všichni víme, jak situaci řešit, jenom to nemůžeme říkat a napsat! Čuňas, v rámci možností, dělá alespoň něco. I když se mi to jeho řešení nelíbí. Já nechci nikomu dávat nic. A když, tak stejná pravidla všem. Už toho ti opálení dostali dost a je to s nimi jenom horší. Na ně neplatí žádná koncepce. ! Možná antikoncepce, a to už od narození!!

0 0
možnosti
D

duhastrecht

16. 9. 2008 16:52
Autore,

různí užiteční idioti, kteří z cikánů udělali a dělají provilegovanou skupinu, které se nikdo nesmí dotknout ani pohledem riskují, že ten  předvolební cikánský guláš jednou opravdu přestanou vařit Čunkové a začnou ho vařit jiní: Nečunkové - hnědé barvy. A lidem logicky a oprávněně naštvaným na všechnu tu svinskou multikultůru, politkorektůru, "positivní" diskriminaci začne jejich guláš chutnat.  A pak teprve začne ten opravdový problém, pro všechny, včetně naštvaných voličů, Čunek chce jen, aby nepřizpůsobiví cikáni nedevastovali jeden barák po druhém a ví, že i mezi cikány se najdou výjimky, Nečunkové to nerozlišují, rozlišovat nebudou a nikde není dáno, kde to skončí je tu "jen" varující historická zkušenost.

Proč jim vlastně svým "antirasismem" klestíte cestu z politického podsvětí na výsluní, z blbosti, nebo záměru?

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

16. 9. 2008 18:07
Re: Autore,

To jsem už já ;-D. Nevidím důvod, proč hledat jednoho slušného mezi deseti zbytečnými parazity. I kdyby to ten slušný odnesl s nimi, jedná se určitě jen o necelých 10%. Stranu, která mě jich zbaví z mého okolí, a nezajímá mě jak, bych volil okamžitě.

0 0
možnosti
MH

Helena1

16. 9. 2008 13:27
Proč zase směs pravdy a blábolů? Proč?

Já obdivuji každého, kdo se snaží s "cikánským problémem" něco dělat. Nebo aspoň poradit. A co jste napsal vy? Pomohlo vám, že jste pliv na Čunka?

0 0
možnosti
PJ

Anijednou

16. 9. 2008 14:57
Re: Proč zase směs pravdy a blábolů? Proč?

No tak t si musíte vážit i mne;-), já jsem také poradil a vyjádřil jsem svůj názor. Na nikoho jsem neplival. To jste udělal/a vy.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

16. 9. 2008 12:06
Rychlejší řešení

Čunkovo řešení se mi také nelíbí. Moc dlouhé a bude stát hodně peněz. A co ti chudáci, kterým je nastěhuje do sousedství a zničí tak hodnotu jejich majetku. Stačí u voleb volit Národní stranu a řešení bude rychlejší a určitě levnější.

0 0
možnosti
PJ

Anijednou

16. 9. 2008 12:56
Re: Rychlejší řešení

To se tedy neshodneme. Někdo mi tvrdil, že Národní strana není neonacistická, ale tady na mne dýchl opak. Myšlenka národa má mnoho podob. V té, kterou sdílím, jsou součástí českého národa i Romové, přestože na ulici zvýším v blízkosti cikánů ostražitost a konstantní řev z oken jedné rodiny v sousedství, kde občas komunikují mezi sebou ve stylu: Já tě zabyju ty pyčo! mně také nelahodí.

0 0
možnosti
P

přezdívka13

16. 9. 2008 11:49
předvolební guláš

tyhle kecy si aurtor mohl odpusti, a raději napsat svoji vizi jak řešit problém s rómy. jenže nikdo z humanistů neví ani půl, tak jen blbě kecají o rasismu z míst kam by cikána nikdy nepustili:-©

0 0
možnosti
PJ

Anijednou

16. 9. 2008 11:50
Re: předvolební guláš

Svoji vizi jsem předestřel, ale rád bych tedy znal tu vaší. Tedy až dozvracíte.;-)

0 0
možnosti
TN

Tonnan

16. 9. 2008 10:54
Pane autore

je sice velice pravděpodobné že pan Čunek ohřál předvolební guláš, ale faktem je, že narůstající počet ghett nevyřeší žádný člověk v tísni, ale jen a pouze pořádné zákony. Netvrdím, že se to, co pan Čunek navrhuje, může zdařit, ale je třeba s tím konečně něco dělat.

0 0
možnosti