Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl bych vidět ten šum svistu, kdyby se Klaus zachoval stejně jako Zeman v době, kdy Gross jako premiér byl donucen podat demisi a ČSSD byla na kolenou. Co mu bránilo nejmenovat premiérem Paroubka a mohl jmenovat někoho ze svých kamarádů.  Jenže, ať byl jaký byl vždy  ctil parlamentní demokracii. Nehledě k tomu, dokud soud nevynese  pravomocný rozsudek musí se na osobu pohlížet jako ne nevinnou.  Nevím, kde jste vzal tu pitomost, že Nečas korumpoval poslance penězi daňových poplatníku ? Pokud čtu tisk, tak se policistům nepodařilo prokázat, že se vzdali mandátu za slib nějaké funkce. Oni se vzdali dobře placené funkce a potom ji byla nabídnuta finančně hůř placená funkce v dozorčí radě. To, co udělala jeho -  snad údajná milenka je ptákovina a ne trestný čin.  Pokud vím, zatím  Nečas nebyl obviněn, a u nás nejsou prokurátoři, ale státní zástupci a obvinění sděluje policejní orgán pověřený vyšetřováním. Zeman jenom ukázal, že je nejen alkoholik ale mstivý dědek, který nezapomíná na křivdy a také nevychovanec.

4 1
možnosti
Foto

Po rezignaci Grosse, který odstoupil kvůli soukromým problémům - mimochodem nebyl nikdy odsouzen, a jako jeden z mála se ve funkci premiéra vzdal poslaneckého mandátu i peněz -, bylo  jmenování Paroubka logické. Nicméně fakt, že ČSSD tehdy navrhla na svého předsedu potažmo českého premiéra mladíka, který neovládal jediný cizí jazyk, je velice výmluvný.

0 0
možnosti
Foto

Mně se Váš článek velmi líbil a ohřeji ho v teplé vodě (KARMA firmy Karel Macháček).

2 0
možnosti
Foto

Děkuji vážený pane Heřmánku a přeji Vašíf. firmě prosperitu. FS.

0 0
možnosti
PM

P36e65t49r 43M35a45l96í79k

14. 7. 2013 19:28

Já spíše spatřují kouzlo nechtěného v Zemanovi ztřískaném jak carský důstojník u korunovačních klenotů a těžko skrývané mstě za nezvolení před deseti lety. To co předvádíte jsou jen Zemanova těšínská jablíčka pro jeho hýkající příznivce, pro ostatní jen důkaz typicky české malosti. Zeman by se spíše měl léčit a ne předvádět úlety svého ega.Rv

5 4
možnosti
Foto

No když uvážíte spavou nemoc Zemanova finálového konkurenta, tak z tohoto hlediska měli těžký výběr. Já jsem v prvním kole volil abstinentku Bobo, ale volil bych raději Okamuru, kdyby ho Kubice nesejmul.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Slavíku. FS

0 0
možnosti
TM

T30o11m77á90š 11M70a35l41ý

14. 7. 2013 18:19

A jakými konkretními penězi, ČSSDblogere  premier korumpoval  ony Vámi zmiňované tři poslance?

7 3
možnosti
Foto

Penězi, které by pobírali za nekvalifikovaný výkon práce ve veřejných či státních podnicích.

0 0
možnosti
OP

Dobrý den, mám jen jednu poznámku, v roce 2006 získala ODS 35,38% hlasů a ČSSD 32,32% hlasů.  Přepočteno na mandáty - 81:74.

10 0
možnosti
Foto

A myslíte, že to lháře zajímá? :-P

5 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik