Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zachrání Rusko potřetí Evropu?

K dosavadním 202 politickým subjektům (84 politických stran a 118 politických hnutí) zřejmě přibude hnutí Přátel Ruska v ČR.

Oznámil to zakladatel stejnojmenné facebookové skupiny, bývalý senátor a sociální demokrat Jiří Vyvadil (1).

Nehledě na minimální PR aspekt v samotném názvu – který klesne na nulu v případě, že se v Moskvě dostane k moci např. Žirinovský nebo další opilec typu Jelcina – jde v zásadě o počin vysoce aktuální. Obhajují ho tvrdá historická i aktuální data:  

Rusko za vysokých lidských obětí už 2x zachránilo Evropu! Jednou před Napoleonem a podruhé před Hitlerem!!!  A Evropa (i Západ) jsou opět smrtelně ohroženy!

  • Jsou ohroženy mocnými, zcela dekadentními a kriminálními  elitami, jak západoevropskými tak atlantickými.
  • Jejich zločinnost prokazují miliony obětí a devastace v zemích jako je Jugoslávie, Afganistán, Irák, Libye, Sýrie a Ukrajina.
  • Nehumánnost, jidášství a prolhanost těchto elit se jasně prokázaly při zdůvodňování agresí proti oněm zemím (a při banditském svržení legálního prezidenta Ukrajiny).
  • Dekadence prohnilých elit zákonitě vede rozvratu sociálnímu: Prohlubují se zcela nespravedlivé rozdíly mezi bohatými a chudými občany, jež vedou k atomizaci společnosti, ke ztrátě víry v budoucnost, k hlubokému úpadku právního vědomí;  k nárůstu ekonomické i násilné kriminality, barbarství, nihilismu, perverznosti a narkomanie.
  • Dochází k zániku rodiny i poklesu porodnosti a Evropa i Západ již nejsou schopné se biologicky reprodukovat. Vymírají a dle vzoru zanikajícího antického Říma doplňují populační deficit „barbary“.
  • A nyní je Evropa šokována miliony uprchlíků pocházejících ze zemí, v nichž Západ páchal zločiny…

Na tyto aspekty  upozornil ruský prezident Putin např. ve svém valdajském projevu 2013 slovy:  „Výstřelky politické korektnosti jdou tak daleko, že už se vážně mluví o registraci stran, jejichž cílem je podpora pedofilie,“ a že se zde provádí „politika, která řadí na stejnou úroveň velkou mnohodětnou rodinu a partnerství osob stejného pohlaví, víru v Boha a víru v Satana.

O rok později ruský prezident protestoval: „Ve světové politice začalo období různorodosti názorů a nevyřčených dohod. Pod tlakem právního nihilismu krok za krokem ztrácelo své pozice mezinárodní právo. Objektivita a spravedlnost byly obětovány na oltář politické účelnosti. Právnické normy byly nahrazeny libovolným výkladem a podjatým hodnocením, přičemž absolutní kontrola globálních hromadných sdělovacích prostředků umožnila v případě potřeby vytvářet z bílého černé a z černého bílé... Připomenu, že mezinárodní vztahy musí být vytvářeny na základě mezinárodního práva, v jehož základě musí být zabudovány i morální principy, jako jsou spravedlnost, rovnoprávnost a pravda.“

Západ se mimo vší pochybnost mění v  odpudivý a smrtonosný subjekt zla! (dle náboženského pojetí v ďábla či draka) a nejrenomovanějším i nejrelevantnějším odpůrcem oné odpudivosti a zhouby je právě Putin (jako novodobý svatý Jiří)!  A o tom, že na mušce zabijáků západní Říše zla je Putin tím hlavním terčem, ví nejvíce zřejmě on sám… (2) (3)

Čeští vlastenci a potomci husitů mohou v této situaci dokonce s úžasem poznamenat: Vždyť Putin je evropským Mistrem Janem Husem i Janem Žižkou v jedné osobě! Tento příměr vůbec není nepatřičný při vědomí, kdo je oním Johnem Wycliffem, jehož odkaz Putin fakticky  hájí… Tento slavný muž napsal: „Ideály, které přede mnou vždy zářily a znovu a znovu mě naplňovaly radostnou životní odvahou, byly dobro, krása a pravda.“ Onen Wycliff se jmenuje Albert Einstein a právě jeho odkaz dnes prohnilý Západ ruinuje!

Takže ať již Jiří Vyvadil se svým projektem uspěje či ne – ono vytvořit hnutí, které by mj. mělo patřičné regionální zastoupení a atraktivní ekonomický program,  není jednoduché ani laciné (dekadentní leč pravdivý bonmot říká: „Bez peněz do politiky nelez!“) – jeho myšlenka o podobnou formu obrody ČR i Západu aktuálnost neztratí.

Nakonec ještě existuje alternativa. František Bublan v (kdysi uhlířsky ateistické) ČSSD aktivoval Křesťanskou platformu (za což byl zlými jazyky označen jako agent Vatikánu). Takže pokud Jiří Vyvadil neuspěje nebo i souběžně s jeho úsilím, by měli „husité“ v českých politických stranách zakládat frakce „Přátel putinovského (!) Ruska“ s adekvátním programem obrody ČR. Nebude to snadné a mj. dekadentní stoupenci pochodu Prague Pride a ruských Pussy Riot je určitě označí za ruské agenty.  Ale Mistr Jan Hus i Jan Žižka, pokud by žili, by takovou aktivitu nepochybně podpořili.  

Odkazy:

(1)  Jiří Vyvadil: EU se v příštím roce rozpadne. A my přeměňujeme skupinu Přátel Ruska v ČR v politické hnutí…

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Vyvadil-EU-se-v-pristim-roce-rozpadne-A-my-premenujeme-skupinu-Pratel-Ruska-v-CR-v-politicke-hnuti-414089

(2) Vladimir Putin: The New World Order Worships Satan

http://www.veteranstoday.com/2015/08/05/vladimir-putin-the-new-world-order-worships-satan/

(3) Vladimír Putin: Nový světový řád uctívá Satana

http://netsocan.cz/socan/num0515/stoalex.html

(4) ČSSD oprášila křesťanskou frakci...

http://zpravy.idnes.cz/cssd-oprasila-krestanskou-frakci-je-to-predvolebni-zboznost-tvrdi-kdu-csl-1t6-/domaci.aspx?c=A090623_110422_domaci_bar

 

Autor: František Stočes | pátek 25.12.2015 19:19 | karma článku: 37,48 | přečteno: 3197x
  • Další články autora

František Stočes

KSČM se buď obrodí, nebo zanikne

Správnost teorie obvykle potvrzuje úspěšná praxe. KSČM vznikla v březnu 1990 a v jejím programu stojí, že strana „Porážku... a zhroucení socialismu stalinsko-brežněvovského typu pochopila především jako důsledek faktického opuštění

23.2.2023 v 17:23 | Karma: 7,89 | Přečteno: 549x | Diskuse| Politika

František Stočes

Družstevní strana ČR jako krok pro záchranu západní civilizace

Lidské civilizací aktuálně hrozí dvě katastrofy: jedna z použití jaderných zbraní a další z projektu fašistické genocidy pozemšťanů na „zlatou miliardu“. Zkázonosná jaderná válka se nicméně stává „nemoderní“...

9.2.2023 v 16:52 | Karma: 6,74 | Přečteno: 316x | Diskuse| Politika

František Stočes

Představují Polsko a prezident P. Pavel bezpečnostní riziko?

V předvolební debatě České televize vyvolal prezidentský kandidát A. Babiš mezinárodní skandál. Zatímco generál P. Pavel na hypotetickou otázku – Zda by v případě napadení Polska či pobaltských republik (Ruskem)

25.1.2023 v 18:44 | Karma: 21,45 | Přečteno: 1080x | Diskuse| Politika

František Stočes

Marxisty deformovaný Západ je existenční hrozbou pro celou civilizaci /2/

Předchozí blog – „Podíl Marxe a marxistů na covidové i válečné katastrofě /1/“ – prokázal, že západní civilizace je postižena závažnou vývojovou poruchou. Lze ji přirovnat k odlišnému vývoji člověka (třeba prezidenta M. Zemana)

4.11.2022 v 13:48 | Karma: 11,57 | Přečteno: 969x | Diskuse| Politika

František Stočes

Podíl Marxe a marxistů na covidové i válečné katastrofě /1/

Když při 200. výročí Marxova narození šéf EU Juncker ocenil Marxe jako filozofa, vyznělo to jako naprostá absurdita: vždyť v 90. letech marxistické režimy ve východní Evropě a v Sovětském svazu kolektivně zanikly

29.4.2022 v 16:15 | Karma: 7,92 | Přečteno: 548x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik