Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johan4

3. 4. 2008 12:11
Člověk by měl,

dříve než zestárne, zmoudřet. Ve Vašem případě se to evidentně nestalo.

0 0
možnosti

František Stočes

10. 4. 2008 22:18
Re: Člověk by měl,

Vy, pane anonyme (Johan4), vypadáte evidentně přemoudřelý. E. M.  Remarque by Vás rovnou nazval břichomluvcem moudrostí. Takže ještě řekněte něco moudrého k tematu a prozraďte nám, proč se stydíte za své jméno.

0 0
možnosti

antizelenka

3. 4. 2008 11:39
pane, lžete jako když Rudé právo tisklo

a vy jste tam přispíval svými článečkyRv(Y)

0 0
možnosti

dutina

3. 4. 2008 7:57
Stačilo mě přečíst

že budocí antirakety v polsku jsou proti ruským balistickým.Tak vážený pane takovou hovadinu jsem už dlouho nečet.Šest antiraket by nezlikvidovalo ani jednu ruskou balistickou raketu.Podrobnosti proč si sežente na internetu a neohlupujte lidi vy zřejmě patříte k těm chudákům co oblbujou lidi aby byli proti obraně před teroristy ckými zeměmi.

0 0
možnosti

philipe

3. 4. 2008 1:16
Havel štváčem? pokrač.

kde si to mohou v důsledku jejich militerní převahy dovolit. Jak se mají bránit Iraq, Iran, Kuweit a pod. Důvody pro přepadení se vždycky nejdou, byť i vylhané. Iráq nikdy žádné jaderné zbraně neměl a ani je nedokázal vyrobit. Irán nemá v současné době ani tu nutnou technologii. Podle ověřených zpráv CIA a jiných zpravodajských a špionážních služeb USA bude Irán schopen vyrábět takové ekvipment nejdříve za 10 let. USA si hledá své kolaboranty po celé světě. Včera prohlásil ten válečný zločinec Bush v Bucuresti, že je nutné, aby se Ukrajina a Georgia staly co nejdříve členy NATO. Proč ta provokace? USA chce stavět základny s ůtočným charakterem na samých hranicích Ruska. Jen zastrašování? Možná, ale kdo zná dějiny USA tak ví,že je u nich vše účelné. Jejich agresivita není hra na cowboye, má velmi pragmatické cíle. Ovládat svět.Je asi zbytečné vysvětlovat,že rakety v Polsku a radary v ČR nemají za úkol chránit Evropu ale USA.Ne před arabskými teroristy ale před Ruskem a Čínou.

0 0
možnosti

philipe

3. 4. 2008 0:47
Havel štváčem?

to autor) Pane Stočes, souhlasím s Vámi bez výhrady. Nechci na tomto mistě reagovat na hloupé připomínky (Kolumbo) a na naivní komentáře s desinformacemi (vdaníček), nenechte se vyprovokovat ani zakřiknout.

Obě válečné mocnosti mají tolik mezikontinentálních raket s jedernými hlavicemi, že by to stačilo vyhubit veškerý život na této planetě a to nejen jednou ale hned 3x. Jaderné zbraně kron NATO však mají i Pakistánci, Indové, Číňani, Korejci a kdo ví, možná i jiní země. Samozřejmě i židi. Irán zatím žádné jaderné zbraně nevlastní a nebude schopen je v dohledných 10 letech vyrábět. Rusové ještě nikdy v dějinách žádné dobyvačné války nezačali a nevedli. A ani momentálně k tomu nemaji důvod. Proč také, když vlastní veškeré suroviny, které jsou k rozkvětu ekonpmiky nutné. Na rozdíl od američanů. Ti mají největší spotřebu fosilní energie na světě, jejich zásoby ropy a zemního plynu však nestačí krýt ani třetinu jejich spotřeby. A proto si musí američané jistit fosilní energie všede tam,...

0 0
možnosti

svetak

3. 4. 2008 0:40
Vazeny pane,

opravdu nezaprete v sobe "byvaleho spolupracovnika Prava". Jestlize prohlasujete, ze USA ma v umyslu v budoucnosti "napadnout" Rusko - jste primitiv. Jestli odmitate fakt, ze Iran ma k dispozici rakety, ktere muzou zasahnout Evropu - jste lhar.

Doporucuji Vam nabidnout spolupraci internetovemu zpravodaji Britske Listy - bude to pro Vas jako navrat do rodiny - te socialisticke.

0 0
možnosti

Kolumbo

2. 4. 2008 23:12
Pane Stočesi,

nechcete se léčit? Dnešní medicína je skutečně na vysoké úrovni, dokáže pomoct i při beznadějné formě paranoie. A co židi, nejsou v těch útočných plánech zainteresováni i židi? Že by třeba kaftanama bránili radioaktivnímu spadu z Ruska doletět do USA a západní Evropy!

0 0
možnosti

František Stočes

2. 4. 2008 23:57
Anonyme Kolumbo,

děkuji za diagnosu. Kam mám poslat třicetikorunový poplatek? Ej, moja paranoja! Zkusím to nicméně ještě konzultovat s MUDr, I. Davidem (kdysi jsem mu neparným podílem přispěl k cestě do Strakovky, tak snad mi odpustí i ten poplatek; jen doufám, že už zase není profesionálně deformovaný). Nevím co jste myslel slovem "židi", ale zkusím reagovat. Židy (jako etnikum) naprosto respektuji včetně jejich kultury i tradic. Jako v každém etniku tam jsou lidé noblesní (Pithart, Dientsbier) i svoloč (viz např. atentát na Národní třídě). K židům -  jako praktikantům víry (a pokud se nemýlím, židem může být i šikmooký Číňan) - mám jako ateista podobný vztah jako ke všem ostatním věřícím, kteří se zase dělí na fanatiky a tolerantní.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

2. 4. 2008 20:12
další úchylné myšlení

proč každý druhý omezenec mluví o prvním úderu, vojenské nadvládě USA a další světové válce?

Podle sebe soudím tebe ne?

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

2. 4. 2008 20:14
Re: další úchylné myšlení

P.S. "Chceš-li mír, připravuj válku." a já jen dodám, že sebevyšší zbrojení je stále levnější než nejmenší válka.

0 0
možnosti

H. Mlet

2. 4. 2008 20:01
ruské ponorky

Ta Vaše úvaha by mohla fungovat pouze kdyby se zároveň podařilo zneškodnit všechny rakety (řádově stovky) na ruských ponorkách. Případně na jiných mobilních nosičích. To však není proveditelné.

Takže k zastavení případného odvetného nebo útočného (to je jedno) útoku ze strany Ruska nemůže český radar sloužit.

0 0
možnosti

František Stočes

2. 4. 2008 22:30
Re: ruské ponorky

v článku neuvádím své názory, nýbrž čerpám ze zmíněných pramenů. Na téma ruských ponorek autoři nespekulují. Pouze uvádějí tristní stav ruské podmořské flotily. V roce 2004 za účasti Putina byly z ponorky vystřeleny dvě rakety: jedna vůbec nevzlétla a druhá se vychýlila z kurzu. Podobné fiasko bylo v létě a na podzim 2005. Zatímco Rusové provádějí ročně pouze dvě hlídkové plavby, USA 40. Ponorky jsou sice neviditelné, ale detekovatelné. Američané tyto systémy stále vyvíjejí a sami Rusové nevěří, že jejich ponorky nejsou pod neustálou detekcí USA.

0 0
možnosti

vdanicek

2. 4. 2008 19:40
Vazeny pane Františku Stočesi

Respektuji Vas nazor, ale vy tak jako muj oblibenec p. Paroubek nevite skutecnosti. Mezikontinentalni rakety Iranu , ktere za dvacet minut doleti do Parize anebo do Prahy jsou konecnym faktem. Svemu kolegovi Ehudu Barakovi a Ehudu Olmertvi z Izraelske soc. Dem. reknete dekuji za to ze Izraelci v zari 2007 za pomoci Turku a Americanu znicili Syrsky Atomovy reaktor , kde se vyrabela atomova  hlavice pro Vas osobne. Dnes jsou s vojenskou technologii Izraelci za vodou. V Cecha bude vlatne evropska obdoba Izraelske "Kipat Barzel" neboli zelezne kupole s Izraelskym radarem a americko - israelskymi strelami typu Pariot / Sip (chec) kde americane vyrabeji raketu a Izraelci elektroniku. Je mnoho veci o kterych nemate ani tuseni a z tohoto pohledu se Paroubkova syrska cesta jevi jako prinejmensim hloupa.  Jel se bratrickovat s clovekem, ktery ho chce zabit.

Vite co - kdyz nemate zakladni znalosti mlcte.

To neni osobni to je profesionalni. Mimochodem ja take miluju kocky.

0 0
možnosti

Yeback

2. 4. 2008 21:48
Vite co - kdyz nemate zakladni znalosti mlcte.

Jinde a mnohokrát bylo napsáno, že raketa v sestupné fázi letu nemůže být tímto systémem zničena. Tj. útok na ČR by byl úspěšný.  

Takže skutečně raději mlčte. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik