Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

František Stočes

9. 3. 2011 14:13
Vysvětlivka

Poslední věta - v kontextu s datem umístění - připadá nelogická; je to proto, že text blogu byl původně vložen v pátek 4. 3., poté přesunut do rubriky Další a 8. 3. vrácen do rubriky Politika.

0 0
možnosti
PK

king2010

8. 3. 2011 16:49
Vraťte prosím .......

zpět na základní školu Vaše vysvědčení od 7 třídy výše. Nikdo Vás neseznámil, že nejde míchat hrušky s jablkama. Můžete nesouhlasit s údajnou refermovou, ale me,ěl bys jste navhovat komunistický nesmysl. Ano, v Anglii je penze stejná pro všechny ( tedy nízká) protože mají limit na odvody. Vy tuto penzi chcete zavést zde, tedy stejnouo, ale již ne nízkou ale z průměrného platu !!! A to i tehdy, jestliže si ten  člověk na průměrnou mzdu nesáhně celý život. V tom případě se kledně může stát, že VY se budete snažit ( o čem lze ale pochybovt) a budete si vydělávat průměrnou mzdu ze které odvedete daně, ale já budu dělat za minimální a budu mít stejnou penzi jako Vy. Tak proboha proč bych měl dělat víc. !!!! Teď jde jen o to, jestli jste to domyslel ?? 

0 0
možnosti
FS

František Stočes

8. 3. 2011 17:14
Re: Vraťte prosím .......

Jing2010 namítá: V tom případě se kledně může stát, že VY se budete snažit ( o čem lze

ale pochybovt) a budete si vydělávat průměrnou mzdu ze které odvedete

daně, ale já budu dělat za minimální a budu mít stejnou penzi jako Vy.

Tak proboha proč bych měl dělat víc. !!!

Ten závěr je opravdu úsměvný. Představa, že byste se v práci celý život, řekněme jako poslanec, kantor nebo řidič tramvaje nesnažil jen proto, že by třeba uklízečka měla stejnou penzi jako vy, patří spíše do Silvestra. Etickou podstatu problému jsem vysvětlil na proncipu obce. 

0 0
možnosti