Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Stočes

28. 10. 2008 12:07
Děkuji za věcné připomínky

Musím přiznat, že jsem první odstavec psal pod dojmem krachu českých bank a jejich důsledcích  pro českého daňového poplatníka, takže tento odstavec nemá zcela korektní verzi a je spíše "literární licencí" (pokoušel jsem se o maximální údernost). Nicméně situace nakonec dopadne podobně jako v ČR, poněvadž stát bude vždy informačně pozadu, takže ony podíly budou vytunelovány, prohýřeny a prodány pod cenou jako u nás ve Fondu národního majetku.V každém případě děkuji nickovi aljav za věcnou část jeho připomínky a čtenářům se pochopitelně za nekorektnost omlouvám.

0 0
možnosti

daris

28. 10. 2008 11:11
Proč u nás zkrachovaly banky??

Je zvláštní, že pokud byli ve vedení našich bank češí, byly banky v těžkém mínusu. Jakmile je dostali zahraniční vlastníci, banky naopak vydělávají. Pokud by češi začali podnikat na Sahaře, do půl roku by tam nebyl žádný písek. A s našim státem je to úplně stejné - pokud budou rozhodovat češi - za chvilku dopadneme jako ty banky:-)

0 0
možnosti

chaot

28. 10. 2008 10:16
Zpátky na stromy

Vždycky platilo základní pravidlo. Kdo chce něco o něčem psát, musí o tom znát alespoň základní fakta. A dnes je tak jednoduché usvědčit blogera z nekompetentnosti... Tenhle článek beru jako parodii či spíše žertovnou výstrahu, jak by to nemělo vypadat ve společnosti ani v blogování.

0 0
možnosti

aljav

28. 10. 2008 10:04
nestačím zírat !

státy těm bankám peníze nedávají, ale získávají v nich podíly v hodnotě těch "dotací", zjistěte si fakta ! Vám se stýská po znárodňování ? Chtěl by jste zase věšet kapitalisty ? Vy jste člen proletariátu a svojí tvrdou pěstí toužíte zničit imperialisty z wall streetu ?

teda soudruhu, je mě z vás a z vašedo dna mňau Roka, estébáckého práskače, na blití !!! :-©8-o

0 0
možnosti

jiri.fiala

28. 10. 2008 10:10
Re: nestačím zírat !

jak byla ovsem hodnota akcii nafoukla do virtualni obludne bubliny, tak stat ziska za sve miliardy jen male procento z banky, ktera nema ani zdaleka celkovou hodnotu one dotace. autor ma pravdu. a makleri a jini bankeri by mohli v TV poradu v nejake forme reality show bojovat v ohrazene zone na zivot a na smrt s tim, ze jen jeden z cca 10 kdyz to prezije, dostane svobodu. to by byla sledovanost a ne jako ty brakove hlouposti co tam davaji. "vsad na maklere - reality show, ktera nezna vyvolenych"

0 0
možnosti

lord_voldemort

28. 10. 2008 10:01
hmm

Jó stesk po socialismu, dát všechno všem, fantastickej nápad ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik