Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wiki5.5

25. 4. 2009 6:40
pane Stocesi

udelejte svetu laskavost a nepiste tyhle bludy, bude na svete hned lip

0 0
možnosti

František Stočes

25. 4. 2009 9:37
Re: pane Stocesi

Dear wiki5.5, "kritika" bez jediného argumentu je spíše jakýmsi emočním ventilem samotného kritika. Nebo je snad anonym wiki5.5 jen nickem pro zatím vcelku laskavý FÚTI (Federální úřad pro tisk a informaci - bolševická cenzura), jako klona někdejšího Koniáše.

0 0
možnosti

hnupobijce

25. 4. 2009 6:18
Stat je spatny vlastnik

-tvrdi samozrejme kapitalisticka propaganda bez jakehokoliv podkladu ke svemu obohaceni.Priklady z totalitnich zemi jsou totalne mimo misu ponevadz stat byl omezen diskriminacni ideologii.Je naopak spousta prikladu ,vy udavate take nejake,zejmena i z nasi privatizace jak to doopravdy s prospesnosti pro spolecnost se soukromym a statnim majetkem je.Ano,stat je spatny vlastnik v nemoralni spolecnosti a proto ze takovou kapitalizmus podporuje (hrabat si na svojem pisecku - rozklad lidske spolecnosti kde zakladem je spolecne blaho nezalozene na sobectvi jednotlivcu)tak dela spatne podminky pro statni vlastnictvi kapitalizmus sam ... logicky,kdo ma z toho asi prospech ( cela lidska spolecnost urcite ne)ja osobne jsem pro kombinaci st. a tam kde je to prinosne soukromeho vlastnictvi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik