Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Hrdý Budžes

12. 4. 2008 21:34
Jen tak mezi reci

"Skutečnost, že převážně (mladí) Tibeťané hromadně lynčovali netibetské občany Lhasy (Číňany a muslimy), že vandalsky ničili jejich majetky, naše mainstreamová média zamlčovala a zatýkání kriminálníků prezentovala jako zatýkání demonstrantů, stejně jako pominula fakt, že "spontánním protestům" ve Lhase předcházely mezinárodně koordinované intriky. Chyběl snad jen osvědčený "mrtvý student Šmíd". Že se těch hrůz zhrozil i dalajláma? Detail!"

http://buddhism.kalachakranet.org/chinese-orchestrating-riots-tibet.htm

0 0
možnosti
FS

František Stočes

13. 4. 2008 12:59
Re: Jen tak mezi reci

Děkuji za zajímavé info. Zatím to neumím posoudit.

Zdá se mi ale úplně nelogické, že by Čína měla nyní zájem spíše o probmlémy (a sama je provokovala) než naopak o klid. Navíc jde o dva různé děje a jsou směšovány  protesty mnichů a šovinismus ulice. Taková fotka může vzniknout i v Hollywoodu a pokud by byla autentická - celé by se to odehrávalo na ulici (!) jak je z obrázku patrné - pak pořád není zřejmé, še šlo o provokatéry a ne třeba o operativce sbírající informace

0 0
možnosti
FS

František Stočes

12. 4. 2008 13:25
zoufalý a hlasitý výkřik do pokryteckých miliard okupantů

Já argumentuji fakty a vy vlastní básní. Aniž bych chtěl tu básnickou licenci napadat, pak samotný fakt, jaká drastická antipopulační opatření Číňané provedli (dnešní mladí mužové vlastně nemají nevěsty), by  měl mít jako odezvu uznání.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

12. 4. 2008 12:35
Nepochopení souvislostí, nebo

jen rétorika prodiktátorské a prookupační ideologie? Všichni vědí, že násilnosti v Tibetu jsou z obou stran hodně radikální. také se pozastavuji nad tím, že média informují jednostraně, ale tímhle chcete snižovat právo Tibetu na vlastní sebeurčení, nebo jen zoufalý a hlasitý výkřik do pokryteckých miliard okupantů? I kdyby se Tibeťané množili jak chtěli..číňanů je tolik,že zaplní tuhle zemi za pár dní až k vrcholkům hor vlastními těly. Takže prrr...kočičkáři.Rv;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 2102x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik