Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při každém nastupování a vystupování se snad otevírají dveře...

0 0
možnosti
MP

víte kdy jsem poprvé ,ač očkován, měl STRACH že se covidem nakazím ? Bylo to tehdy, když jsem byl nucen jet VE ŠPIČCE PŘEPLNĚNÝM AUTOBUSEM. sice všichni slintáky, ale nával a šlapali si po hlavách.

0 0
možnosti
VB

Skupinu MeSES nemohu ani vystát, buď své práci moc nerozumí, anebo sledují nějaké jiné cíle než zdraví občanů, a hlavně nejsou propojeni s právníky, kteří by pomohli hledat řešení tak, aby se minimalizoval zásah do práv lidí. Pokud Švédsko dosáhne poloviční úmrtnosti oproti nám s výrazně mírnými prostředky (bez covid-pasu aj.), pak by se nad tím MZ mělo zamyslet. Taxikáři, číšníci, prodavači atd. mají už dávno svůj covid za sebou a většina z nich má trvající imunitu: Norsko, Dánsko a nyní to chystá i Švýcarsko už prodloužily imunitu uzdravených z nákazy na 12 měsíců. Rakousko uznává testy na protilátky - zatím jen na 3 měsíce, ale i tak to je alternativa pro ty, kteří se očkovat nikdy nebudou (navíc po prodělání covidu to není nutné). Kdyby se u nás umožnily testy na protilátky, výrazně by ubylo těch aktuálně infikovaných. Švýcarsko rovněž chce zavést testy na protilátky s tím, že si je lidé budou hradit sami - mnoho občanů si radši zaplatí tento test, než by šlo na vakcínu.

3 1
možnosti
OT

Co to melete, že..."Ti lidé se však nenakazili na sjezdovkách, na vlecích či při stravování. Nakazili se v autech cestou tam a zpět!"...

Tím autem sem a tam jeli většinou lidi, kteří spolu bydlí nebo se intenzivně stýkají i jindy. Vzpamatujte se.

4 0
možnosti
JD

Autor nelyžuje. Kabinkovou lanovku nikdy neviděl a frontu u kotvy také ne.

0 0
možnosti
Foto

Proč se snažíte dávat do souvislosti taxi ( kde jezdí k řidiči cizí lidé) s 6 milion aut jde většina jezdí sama a z toho zbytků naprostá většina s osobami se kterými jsou i jinak v kontaktu?

A ne taxikáři nebyli první- od někoho se museli nakazit

2 0
možnosti
VV

Ano, ten prvni v CR v Praze se nakazil od nemeckeho zakaznika. On zrejme v te inkubacni dobe zadne jine zakazniky nemel.

0 0
možnosti
JB

J54i81r31i 10B86o95r

28. 10. 2021 17:28

A je to.;-)

1 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelného pochybení se pak dopoštíte Vy jako autor, MeSES fungovala jako poradní orgán vlády od poloviny března do 18. května kdy se MZ rozhodlo spolupráci ukončit.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění. Samozřejmě se kaju a omlouvám. Soustředil jsem se příliš na obsah a tenhle fakt mi, bohužel, vypadl z paměti.

0 0
možnosti
Foto

V autě s otevřeným oknem jsem už ani v létě nejel 30 let.

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jelikož nechceme živit doma dvě auta taxíkem jezdím poměrně často a tam jsou nějaká opatření pořád platná.....

1 0
možnosti