Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buď je nějak dysfunkční systém diskuze, nebo pan Zatloukal stáhnul včerejší poměrně rozsáhlý polemický příspěvek. Škoda.

0 0
možnosti
VH

Je krásné, jak vydáváte text politicky motivovaného filmu za slova Husova. Charakterizuje to vaši argumentaci dokonale.

2 0
možnosti
VH

Ještě maličkost: ti "andělé", tedy poslové byli zvědy. Zvědové se v oněch dobách zabíjeli - bez ohledu na jejich sexuální zaměření.

0 0
možnosti
ZK

Svatá prostoto. To musejí v ČSSD vyloženě jásat, že se k nim tohle hlásí, byť to žije někde na okraji v rudohnědých až hnědých koutech spektra.

10 1
možnosti
MK

Zajímavé je, že v západní sodomě a gomoře jako je například Česko, připadá 5x méně vražd na obyvatele než v tom Putinové ráji, ze kterého nám káže.

10 0
možnosti
AS

A28d23a11m 40S82t86a35v41a

7. 9. 2014 22:37

Ještě že....Je to ale každopádně  důsledek toho, co tu všichni ti nevědomí stoupenci New left tak masově zavrhují a čím opovrhují. Povíme si to za deset let, jaký bude poměr těch vražd tam a zde..... Jen intelektuální gauner nepřizná, že tam  přes 70 let nebyl prostor k mravní výchově.... Ovšem vidím a uvědomuji si, že se pořádek pro stav poměru v těch sociálních jevech tam a tady radikálně mění. Takže za  deset let!

2 2
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 22,86
  • Průměrná čtenost 2092x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik