Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Je vidět, že naše společnost ještě nedorostla přímé demokracie a potřebuje být stále vláčena "pod někým". Někdy je mi hanba  za ty příspěvečky od "pseudodemokratů", nevím co je na té současné tak zajímavého a žádoucího pro lidi (majoritu). Být mladý, tak tady nejsem ani hodinu a mizím. Jsme nepoučitelný národ a žádnou tzv. svobodu si nezasloužíme, když se o ni nestaráme a nebojujeme o ní.Pokud této společnosti říkáte svobodná, prosím, pro mne je to novodobé otroctví pod novou maskou (záleží do jaké vrstvy asi patříte). Jsme národem Švejků a tak to zůstane.;-(

0 0
možnosti
JD

Je mi velice líto, že předmejlíci to považovali za "srandu" a přirovnávali to k fotbalovému zápasu. Zúčastnila jsem se této protestní akce, protože jsem bytostně přesvědčena, že nadále nemůžeme být pouhým stádem ovcí, které pasák zavede na tučnou pastvu. To není o přítomnosti TV (která opravdu lže), ale o svědomí každého z nás. Nechci být ovce.!!!

1 0
možnosti
MK

Tak proč se jako ovce chováte? Nebo si snad myslíte, že jste nebyla ve stádu? Ale ono kolektivně se to lépe řve, než být sám za sebe, že? :-)

0 1
možnosti
Foto

to, že autor byl spolu s několika lidmi někde na náměstí, není důvodem, aby o tom ČT točila reportáž do hlavních zpráv.

1 1
možnosti
JP

to jako opravdu ma televize vysilat mnohaminutove reportaze z kazde akce, kde se sejde tlupa nejakych zneuznanych mavatkaru ? na kazdem ligovem fotbalovem zapase se sejde vic navstevniku, nez na te vasi demonstraci, a to prosim pekne i na pribram ;-D

1 0
možnosti
PM

P19e49t61r 84M61a35n

20. 11. 2012 9:00

Co to je přímá demokracie ? Jestli něco jako např sociální demokracie tak nechci. kdo by vám tam ta referenda vypisoval ?

1 0
možnosti
Foto

Náhodou jsem v tu chvíli šel zrovna kolem, po Maliňáku, a výjev to byl spíš srandovní. Počet účastníků odhaduju tak na 50, zbytek byli náhodní kolemjdoucí, kteří se zastavovali, aby zjistili, co je to za kabaret. Na schodech pod divadlem stál jakýsi blábola a hulákal do megafonu. Myslel jsem nejdřív, že je to Cibulka, ale byl to jen někdo podobně vyšinutej. Ta akce rozhodně nebyla něčím, co by muselo zabírat čas v hlevních zprávách, a pokud kvůli ní jel někdo do Brna přes celou republiku, pak má jeho rodina moji upřímnou soustrast.

2 0
možnosti
MK

Přímá demokracie neexistuje nikde na světě, ani v tom Švýcarsku. Tak je to kombinace zastupitelské demokracie a lidových referend a ne vše, co se v referendu odhlasuje musí také být nakonec aplikováno.:-)

0 0
možnosti
MP

Být Váma, hnal bych to výš!R^V

1 0
možnosti
PK

kdyby jste raději dělal něco užitečného8-o

1 0
možnosti
HM

přímá demokracie se nedá u nás  aplikovat . většina populace má

podprůměrný intelekt ,byla by to hrůza co by odhlasovali ,jen představa

co nadělali 30 kč poplatky a jak by dopadlo kdyby se těm blbcům

nakukalo kde jaký nesmyslný blud ,přímí demokracie není rájem a zemi

,ale to zodpovědnost a tu Češi nemají ..ani  podepsat  kandidátku na prezidenta nesvedou ..

5 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2362x
Sám nejsem nic, mezi lidmi existuji www.hzpd.cz