Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

tenistka

10. 4. 2011 21:44
Hledjme alternativy

Bohužel ,velmi naivní a hlavně neuskutečnitelná  představa. V mnoha státech, kde hospodářství nebylo  rozvráceno 40 ti  let působení  bolševického socialismu demokratický a kapitalistický system funguje uspokojivě a dosud nikdo na nic lepšího nepřišel. Kdyby někdo přišel na to, jak  přimět   instituce k tomu určené k  důslednému vymáhání zákonů, trestání  zlodějny,korupce atd. myslím, že by se vše rapidně zlepšilo. Jelikož všude působí chamtiví a nedokonalí lidé, nic proto není dokonalé, ale  jistě uspokojivé/ Viz na př. Švýcarsko, Norsko, Dánsko, také Německo a  určitě USA. Přesto, že se  kdekdo o USA vyjadřuje nelichotivě, jsou stále statisíce  ze všech možných zemí, kteří se tam hrnou za vidinou lepšího  života.

0 0
možnosti

neznámý pachatel

10. 4. 2011 21:08
Hernajs, počkejte s tím tak 20 let

Odhaduji, že při mém věku a životosprávě mi víc života nezbývá. A já jej chci dožít v politicko-ekenomickém uspořádání, které za stávajících podmínek funguje relativně nejlépe, tedy v kapitalismu. Pak si dělejte pokusy, jaké chcete, pak už mi to bude putna. I když, nebylo by lepší vyzkoušet to napřed třeba na myších?

0 0
možnosti

sotysot

11. 4. 2011 15:47
Re: Hernajs, počkejte s tím tak 20 let

Pokud jste spokojený se současným stavem a vaši příbuzní se mají dobře a vaše děti se mají dobře a děti vašich dětí se budou mít dobře a tak i jejich děti, potom jste, zdá se za vodou a nemusíte myslet na nikoho ostatního. To se nedá upřít. Podle toho, co se děje ve světě, nás globální kapitál semele se vším všudy, ale to se vás netýká, že.:-)

0 0
možnosti
MM

venenum

10. 4. 2011 19:28
naivní představa, bohužel

.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

10. 4. 2011 18:48
Jasně!

Aha, proč to neřeknete hned, Vy chcete jednotnou kandidátku Národní fronty kde všichni budou po zvolení pracovat pro blaho veškerého pracujícího lidu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2362x
Sám nejsem nic, mezi lidmi existuji www.hzpd.cz