Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kurzan

22. 4. 2009 7:48
???

Ja sice onen hlidaci cokl demokracie nejsem, lec nechapu proc nadpis jakoby kategoricky vnucuje myslenku, ze v zahranici to je po vsech strankach lepsi nez u nas, kdyz pak v naslednem clanku oba studenti, jez bydli v Brne (Jan a Viktor) shodne vypovidaji, ze jsou celkem spokojeni??? Myslim, ze autorova budoucnost je spis v PR agenture a ne u solidnich novin.

0 0
možnosti
PK

Radijo1

21. 4. 2009 21:10
Studujeme zadarmo

Pane budoucí kolego, nezlobte se na mě, ale jestli vám dá LWC nebo RB z toho, co plodíte, zápočet, tak fakt nevím. To jsou fakt paskvily... píšete, jak si studenti stěžují na podmínky na kolejích, VYSOKÉ CENY... a jak to srovnávají se zahraničím.

Se zahraničím, kde se platí školné, případě je spoluúčast studenta na jeho vlastním vzdělávání úplně někde jinde. V ČR se fakt studuje zdarma. To, že škola studentům milostivě pronajme pokoj, je víceméně dobrá vůle a jakási samozřejmost. Ještě nedávno se studenti přehlašovali na TB k babičce do Chebu, aby bydleli v hnusném Komárově. Teď brečí i nad kvalitou? A kde to je v tom článku? Tohle mělo při kopru fakt jít ven...

0 0
možnosti