Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HL

hobitek.h

5. 3. 2009 16:36
chjo

Drahá slečno, jestli budete dále pokračovat v dráze novinářky, pak doufám, že to bude v Blesku, či podobném periodiku.

Pokud jste navštívila kavárku, tak jste vkročila do pavilonu A10,ne A9. Já to chápu, ty písmena na dveřích maj jenom nějakých 40 centimetrů, se přehlídne...Navíc pokud se nevyznám (ono těch mapek tam pravda taky visí jenom pár), tak vy jste samozřejmě němá a neumíte se zeptat, že? Zrovan značení je o dost lepší než na Kotlandě, kde jsem jako prvák bloudila o dost víc, nehledě k tomu, že díky chybějícím prostorům byla (a stále je) výuka rozházena například na VUTčko na Úvoz, do Řečkovic, na Komenského apod. Až zase budete mít prudce investigativní náladu, zkuste si najít např. U-Aulu... Vy jste se jako prvák na neznámé fakultě nikdy neztratila?

Skříňky jsou problém a to čím dál větší, zejména proto, že mnozí neohleduplní studenti si skříňku zabrali definitivně a tolik jich tam zase není. Pravda je, že knihovna je v tomhle řešena dost nešťastně.

0 0
možnosti
HL

hobitek.h

5. 3. 2009 16:45
Re: chjo

( Vy si necháváte běžně ve veřejných skříňkách notebooka? A ještě se Vám nikdy nic neztratilo? Pak se nedivím, že mohl zloděj nedávno na FSS zdulit takové množství notebooků...) Co se vchodu a bufetu týče. Je to problém, způsobený především tím, že kampusje v plném provozu a zároveň v plné výstavbě. Druhý vchod a velká menza holt bude časem...(Jinak kdo není líný, bafne tác a odnese si to naproti do kavárny, tam se posadit dá.) Taky nadávám, když musím kolem celého kampusu a pak vnitřkem zpátky třeba do A12, ale představte si ten frmol, kdyby tam nechali otevřené dveře. Vždyť v tom pavilonu by se pak nedalo pracovat... Kampus mouchy má a ne malé, ale když se kampusem jednou projdete a snažíte se z toho udělat šokující článek, tak ze sebe uděláte leda méně inteligentního zástupce zvířecí říše.

0 0
možnosti
RP

Kedy

4. 3. 2009 23:16
Zajimave reseny projekt

Souhlasim s Vami ze ten projekt je velice zajimave reseny, hlavne jeden hlavni vchod, nedostatek mista k sezeni a taky to ticho a ten divny koridor tahnouci se mezi vsemi pavilony.

Stravil jsem tam par mesicu pred otevrenim jakoze externi zamestnanec jedne z dodavatelskych firem a jsem jen rad ze uz tam nemusim pracovat ani studovat ...

0 0
možnosti
Z

zcek

1. 3. 2009 12:57
achjo

Studovala jsem v Brně před pár lety, o kampusu nám jen vyprávěli, že bude. Tak už teda je. Nedivím se, že to takhle vypadá. Je to osud všech velkých staveb. Zlatý areál přírodovědné fakulty na Kotlářské, co baráček, to katedra, všecky svoje chemie jsme měli pěkně pohromadě. Zlatá byla Moravská knihovna na Moraváku. Pak postavili megamrchu u právnické fakulty. Teď toto. Pořiďte si, děcka, kolečkové brusle. Megakampusu třikrát fuj!

0 0
možnosti

oldiess

1. 3. 2009 9:01
Nádherně vtipný i poučný - doufejme

Doufám, že už někdo posílá odkaz na tento článek úplně všem, od rektora MU až po paní vrátnou v kampuse. Ode mě aspoň velká pochvala čili karma

0 0
možnosti
A

autorigie

1. 3. 2009 8:53
Nejsem sám

Vítejte do klubu, už jsem myslel, že jsem za blbce sám...

0 0
možnosti