Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sucharda

11. 5. 2011 21:33
Je dobře,že si...

....vysokoškolák může na škole vybrat sport,který ho bacví,nebo jógu,nebo taky nic,protože donma cvičí na páteř,atd.Důležité však je,či není-nevím,zda za tyto "sportovní kroužky" něco platí,alespoň  polovinu,co musí platit stejně starý nevysokoškolák,za sportovní aktivitu v klubu.

Ještě více platí rodiče za děti v klubech(2-20 tisíc ročně),a přitom ve škole je Tv zdarma,mnoho dětí nezajímá,ti co aktivně sportují nic nepřináší,holky od 7 třídy si tím porušují make-up a nehty,stojí to 8% nákladů na školství,a nikomu to nevadí.

Přitom celkový rozvoj dětí 1.-5.třídy za nic nestojí při 2x45 minut,a tam by se měla činnost  napnout,a dále od 6.třídy by mohl být Tv nepovinný,sport.kroužky dle zájmů a jen lehce placený,30-50% oproti oddílům.

Nastala by spravedlnost,lepší rozvoj dětí a ještě by se ušetřilo...jen některé "pančetelky",které se s dětmi v TV nyní "batolí",hrají folklorbal,vybišku,či chodí na procházky by stratilo džob.....bližší na : kozojet@seznam.cz

0 0
možnosti

j.kotlin

11. 5. 2011 13:14
.

Jsem příjemně překvapen, že se zde objevil článek o tomto jedinečném systému sebeobrany. Vždy jsem byl fascinován tím, co pan Kadoschnikov dokáže a věřím, že ruské spec nas vybavené těmito dovednostmi budou v boji muž proti muži obávanými soupeři.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com