Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Kdyz ma jeden den od rana do vecera, tak ve zbytku tydne musi mit spoustu casu, ne? Na VS se zapisuje neco kolem 20 hodin, byt ve skole od rana do vecera, to muze byt tak 8 hodin, tak ji na zbyvajici 4 dny zbyva v prumeru 3 hodiny na den.

0 0
možnosti
TP

Problém je, že ne vždy to vychází tak, že hodiny navazují. Taky mám jeden den hodinu od půl osmé ráno a pak od 4 do 8 večer. Bylo to proto, že zbývá posledních pár předmětů a měly takhle blbě vypsané termíny. Navíc, když člověk přidá po prváku nějakou praxi (bez té je vystudovat jednodušší, ale o to těžší je se potom uplatnit, protože absolvent bez praxe je nezajímavý), tak už je toho času najednou hodně málo.

Literaturu jsem četl jen k předmětu, který jsem napoprvé nedal a v dalším semestru to opakoval. Případně si přečtu skripta k něčemu, co mi přijde zajímavé. Oni často udávají do literatury x knížek, i když jsou obsahem o tom samém. 

Já bych viděl největší rozdíl mezi středo a vysokoškolským životem v tom, že vás najednou nikdo do ničeho nenutí. Na střední víte, že vás z něčeho třeba za týden vyzkouší. Na vš o některých předmětech nevíte do zkouškového. Hodně lidí zklouzne k tomu, že nic nemusí a to pak bývají často ti, kdo si to další rok jdou zopakovat, protože je v zimě na něčem nachytají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com