Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Jen studentský??? Umíte si představit to peklo na základní škole?

1 0
možnosti
JR

J88a28r10a 51R87a53n67k

3. 10. 2014 7:04

Nemuzete sehnat v obchodech s azijskymi potravinami ryzovou mouku? Pouzivam ji misto normalni, nebo pokud pecete chleba, zkuste v kavovem mlynku orechy a proso, je z toho dobry chleb pak take  - znam jen nemecky a anglicky nazev (jako dite jsme to v CR nevidela) - Kichererbse=chickpea, z uvarenych se dela humus, vynikajici je take quinoa ve vsech podobach.....mouka, uvarena jako priloha, vychladla v salatu. Mate v podstate podobnou dietu, jako cukrovkari 2, az na ten gluten, ale cukrovkari by na tom byli mnohem lepe, kdyby zili na Vasi diete? Tady v restauracich, kdyz to reknete, maji vetsinou na menu i jidlo pro celiaky. Vetsina lidi  s alergiemi stejne v restauracich reknou, na co jsou alergicti. Doufam, ze se tady zastavi bloger Kaba, ten ma s dietou a co je vhodne zkusenost.....vari to uz nejaky rok a daval zde kdysi recepty

0 0
možnosti
LC

Není to tak dávno, kdy byl v ČR problém zajistit celiakovi dietní jídlo při pobytu v nemocnici. Mluvím o časovém horizontu cca 5 let.

0 0
možnosti
PS

P62e14t20r 60S19k41á84c33e92l

2. 10. 2014 21:53

Celiakie je možné se zbavit, jako každé nemoci. Sice to bude těžší, zvláště když farmacprůmysl podporují naši zákonodárci:

http://www.osud.cz/cesky-rezim-v-tichosti-zakazal-praktikovani-alternativni-mediciny-nelekari-ta-v-cr-tedy-konci

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com