Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

hahaha

11. 4. 2012 15:31
Nezlobte se na mě,

ale tohle, je naprostý blábol, po všech stránkách. Tzv. ultras, jsou věrní, právě od doby, kdy začala "růst" sláva Komety, podívejte se, na jejich věkové složení, takže v tomhle směru, je to blábol. Ti opravdu patriotičtí, kteří chodili i v dobách temna, jezdili na domácí zápasy do Hodonína, či Břeclavi, již dnes jsou povětšinou na sedačkách, pokud vůbec ještě chodí. Pokud můžete psát tohle, tak jste se jen zařadil, do řady naprostých hokejových analfabetů, pokud si dobře vzpomínám, tak stadion za Lužánkami, byl vždy (a to byl podstatně větší), takřka plný, a to v dobách, kdy Kometa, desítky let, hrála na chvostu tabulky.

0 0
možnosti
O

oloko

11. 4. 2012 16:13
Re: Nezlobte se na mě,

UPB a jeho členové si pamatují bíteše, rosice, derby s ytongem a podobně. Přesněji byli přítomni na těchto zápasech. Větší aktivita začala cca 7 let zpět. Je pravda, že tenkrát nás bylo cca 15 a dnes je to  možná i 50 lidí, což zapříčinila vlna úspěchu, jak píšete. Podepsalo se to i na věkovém složení, ale to je jen dobře, protože hlavně ti mladí to budou táhnout. Autor chtěl poukázat na rozdíl mezi skalními a tzv. fandy úspěchu. Spousta těch, kteří nevěděli, co je kometa, dnes vykřikují, jací jsou komeťáci.

Autore ty ultras nepoznáte, jelikož 99% neností kloboučky kometa, dresy ani novinky z fan shopů. Identifikovat byste je mohl podle šál nebo typu oblečení. Dobrý článekR^

0 0
možnosti
MB

Ellefsen

4. 4. 2012 16:21
No nevím,

...na Kometu je přeci vyprodáno(skoro vyprodáno) prakticky vždy a už léta...tak jaképak nepostřehnutelné jádro?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com