Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Seb Loeb

6. 5. 2009 14:20
S článkem se dá plusminus souhlasit, ale

1. Nemyslím že by náš hokej zatím šel nějak výrazně dolů, do průměru, to nás spíš ještě čeká. Letos pořád ještě můžeme uspět. Těžko se ale bude opakovat zlatý hattrick. Do paďous jde obrana, s brankáři je to ještě horší, zůstane nám pár individualit, odejde ale to, z čeho jsme těžili: spolehlivost, sehranost, pracovitost a zápal.

2. U fotbalu je to znát ještě víc - dlouho se asi neukáže druhý Nedvěd, Poborský nebo Koller, na příkladu mladého Fenina je ale vidět, že ta mladá nadějná individualita, která by je měla nahradit,  je floutek, jehož motivace je povrchní a že hrál v reprezentaci, tím se možná tak chlubí před roštěnkama. Naši v současné době nejlepší fotbalisté jsou rádi, že mají lukrativní angažmá, na reprezentaci kašlou a je to znát.

0 0
možnosti
L

Lhoťák

7. 5. 2009 9:45
Re: S článkem se dá plusminus souhlasit, ale

Co se týče brankářů, tak rozhodně nesouhlasím. Máme mladé talenty jako Pavelec, Neuvirth, Schwarz, Štěpánek, Mensator, Sedláček, Furch... a v kvalitní reprezentační jedničku někdo z nich jistě vyzraje. Perspektivní hráči se najdou i v obraně.

Problém je, že upadá práce s mládeží a každý ročník vyprodukujeme míň dobrých hráčů, což jasně dokládají naše mládežnické reprezentace a za pár let se to projeví i v naší dospělé reprezentaci.

Nezbývá než, začít poctivě pracovat doufat v lepší zítřky.

Jinak souhlasím takřka se vším

0 0
možnosti
RM

Depresivní Robot Marvin

4. 5. 2009 14:40
Tak to není

Hlavně v případě fotbalistů se nejedná o výsledkovou, ale herní krizi. Máte pravdu, že je zcela normální, že budeme na hraně postupu na mistrovství Evropy či světa. Ale předvedená hra, nulové nasazení, nesouhra, to normální není.

Hokej v žádné krizi není, Rusko, Kanada, Česko, Švédsko, Finsko, USA jsou vyrovnané týmy, jednou uspěje ten, jednou onen. I přes ostudný výsledek s Kanadou prostě patříme mezi velkou šestku. Nyní se objevují další silné týmy, jako Slovensko, Bělorusko, zazlobit umí i Německo, Švýcarsko či Lotyšsko.

0 0
možnosti
MV

vranasm

1. 5. 2009 18:24
nesouhlas

Nesouhlasim s Vami pro pripad hokejistu, pokud se podivate na min. 60ti letou historii ledniho hokeje a nasich ucasti na MS LH je "normal" v pripade tohoto sportu top5...

takze propad na boj o 6-7 misto je prusvih a neni z hlediska historie normalni, znamena to jen, ze jsme se tak nejak nekolik let (zhruba 10-15) tzv. kochali...kochali vysledky jedne generace...

jak z toho ven je jednoduche...musi prijit novy Bukac a zavest do vychovy mladeze poradek a rad... pak se vratime tam kam historicky patrime

0 0
možnosti
RM

Depresivní Robot Marvin

4. 5. 2009 14:43
Re: nesouhlas

Ono to bylo spíš Top4, pamatuju čtyřčlenné finálové skupiny ...

Tak v zásadě patřilo SSSR, Kanada, Švédsko a ČSSR.

Každopádně od té doby se naučili hokej hrát Finové a Američané - prohrát s nimi není ostuda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com