Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p4j4

28. 2. 2011 15:32
Poker není ostuda

dovolím si nesouhlasit s lidmi, kteří považují poker za hazard a hru povalečů, kteří nic jiného neumí . .  hraji poker intenzivně asi 3 měsíce a poslední měsíc hraji především DONy (double or nothing) a freerolly, příp turnaje s nízkým Buy-inem (1- 3)  . .  .studuji na VŠ, učím aj, vedu turistický oddíl a volný čas trávím sportem (do kterého mj.počítám i poker) . . postupně přicházím hře na chuť a zjišťuji, že to není jen hloupá karetní hra založená na náhodě . . .že to není jen hra pro pobavení se s přáteli, ale s přibývajícími zkušenostmi a nastudovanými materiály člověk lépe dokáže hru číst

    na rozdíl od automatů v dlouhodobém měřítku nezáleží na náhodě

prohrát všechny peníze lze pouze v případě, že nevíte nic o bankroll managementu a kdy  hrajete nezodpovědně (jako např. v fun hře s přáteli) . .  stane se že prohrajete s párem es, ale právě to člověku připomene, že není všemocný . . . poker je především o trpělivosti, matematice  a sebekázni, což málokdo zvládá

  

0 0
možnosti

p4j4

28. 2. 2011 15:45
Re: Poker není ostuda

  jinak, kdo zacina s pokerem s tim, ze do svou mesicu bude v baliku bude hodne brzo zklaman

   ve srovnani s mym oblibenym mariasem se dlouhodobe da konict v plusu (zatimco v mariasi jeden vecer clovek prohraje a druhy vyhraje, ale po roce je vetsinou na svem)

    btw: Poker Stars na NOVE se s realnym pokerem moc srovnavat neda

0 0
možnosti

tenkdomacas

10. 10. 2010 20:22
Mně se ten článek moc líbí.

Je vidět, že ani studenti na takových prospěšných fakultách nejsou pitomci a již uvažují, jak se po studiu uživit , protože většina z nich bude nezaměstnatelných.

0 0
možnosti

Spravedlivy Cech

10. 10. 2010 14:15
Poker?

Hraju ho casto s kamosi a bavi me, ale abych tvrdil ze to neni hazardni hra, nebo ze je to lepsi nez brigada, tak to by me ani ve snu nenapadlo - my hrajem pro zabavu a hazeme tam koruny po jedne, max. po deseti, takze kdyz clovek prohraje/vyhraje za vecer 200 Kc, cert to vem, hlavne ze si zahral a pobavil se.Ale je zcela jasne ze na nekoho kdo vyhraje musi byt nekdo kdo prohraje, takze jakakoliv brigada je jistejsi prijem penez nez poker.Poker je hazard, je o nahode, tim spis na internetu kde nemate pod kotrolou vubec nic.Muze se stat ze vyhravate, sbirate penizky, pak mate super kombinaci a vsechno to risknete v jedne velke hre a ejhle - souper mel lepsi kombinaci a jste v pytli.Jakakoliv brigada je jistejsi zdroj penez nez hrani pokeru a kdo si mysli neco jineho, ten si nevidi ani na spicku nosu.

0 0
možnosti

crook.crook

10. 10. 2010 13:50
tady je zas hlupaku

Srovnavat dnesni texas holdem s gemblerstvim muze jen hnup, co poker nehral. Je rozdil kdyz u automatu prohraju 2000 za hodinu a je rozdil kdyz dam 50 kc, hraju 4 hodiny a porad muzu vyhrat peknou sumu. A jit misto toho na normalni brigadu? V dobe nezamestnanosti? Na brigadu, kde z tebe hnup bez maturity a pocitacu a anglictiny dela jen vola? Ze jde makat i pri studuji je fakt. Ale kdo ma to stesti, ze najde praci v oboru? Ucitel? Lekar? Ach boze

0 0
možnosti

ivabublan

10. 10. 2010 14:16
Re: tady je zas hlupaku

promluvil zamindrakovany vysokoskolak, ktery veri, ze s titulem bude clenem jine nadrazene rasy, ktera ma vyssi inteligenci diky absolvovani 5 let na komercni instituci, bojujici o dotace statu poctem nabranych uchazecu. Rv

0 0
možnosti

Lionel.r

10. 10. 2010 12:26
À propos nekvalifikované brigády:

"Petr Bláha studuje Podnikové hospodářství". Jestlipak už někdy slyšel, že firmy nabírají schopné studenty vyšších ročníků na externí spolupráci (samozřejmě v oboru), aby z nich pak udělaly své zaměstnance? Ale to předpokládá ze strany studenta zájem o práci a zájem o obor, který studuje. Což se v tomto případě zrovna neprojevuje. (Nebo že by inovace - hra a hazard v podnikovém hospodářství?)

0 0
možnosti

Lionel.r

10. 10. 2010 12:01
Tak to je bomba:

 ..."Má tvrdé dopady na

psychiku hráče. Pokud má člověk ve hře špatný den, ovlivní ho to třeba i

na několik dalších dnů nebo dokonce týdnů. Navíc je to časově hodně

náročné. Hráč musí mít každý den dostatek času a vůle na to, aby se mohl

studiu pokeru věnovat,“...       Pro studenta vysoké školy jak dělané. Místo, aby si v klidu, mezi lidmi, oněch 200$ vydělal (cca 4000 Kč= max. dva týdny brigády).

0 0
možnosti

fioman

10. 10. 2010 11:54
Takže ve včerejším článku si studentka

Hana Šimáčková pomalu ani nestihla dojít na malou, kvůli tomu, kolik zaměstnání či brigád při svém vysokoškolském studiu vykonává a dnes se dovídáme, že se studenti raději věnují hraní pokeru, než vlastnímu studiu! R^;-) Tak mne napadá, jestli ona ta Šimáčková nebude úplně blbá, když si při studiu přivydělává prací. Stačí jí přece, aby se naučila hrát poker a bude za vodou. :-) F.F.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

10. 10. 2010 13:48
Re: Takže ve včerejším článku si studentka

Já osobně bych hrál poker jen se skutečnými papírovými kartami. Na internetu nikdy.

0 0
možnosti

OskarPokorny

10. 10. 2010 11:36
Hrozné

Stejně je to pitomost, prostě když někdo vyhraje tak někdo logicky musí prohrát. Protože se jedná o on-line poker, tak nemůžete "číst" soupeře(jemná mimika tváře, obsesivní chování, pocení atd.) a proto je většina úspěchu dána rozdáním karet, které se generují náhodně a proto je výhra nebo prohra záležitost spíše štěstí. Já sem odpůrce hazardních her, ale když je někdo tak hloupý a utrácí za ně peníze - dobře mu tak. Ale článek adorující pokerového hráče je už opravdu úlet. Za a) pokud o sobě tvrdíte, že jste studentský projekt tak adorování pokerových hráčů je ukázka rozkladu hodnot v této společnosti(ve Vašem věku by bylo spíše normální (vzhledem k idealistickému dospívání) obdivovat lidi co zachrňují životy. b) naprosto ignorujete možnost prohry, závisloti na hazardních hrách a s tím spojené antisociální chování gamblerů.

0 0
možnosti

Trupman

10. 10. 2010 11:39
Re: Hrozné

R^

0 0
možnosti

petrph

10. 10. 2010 11:33
nějak si mi nezdá

A kladu si otázku kdo že by to měl bohatě dotovat pokerové herny, aby mohl kdokoliv slušně vydělávat a ti velmi dobří si dokonce žit na vysoké noze a utrácet statisíce. Viděl by to leda tak po vzoru ostatních hazardních her, že na malou skupinu těch co dokáží slušně vyhrát musí většina soustavně prohrávat. ( Nebo že by poker byl sport a našli se sponzoři ?

OK. - ale to se zatím pohybujeme v rovině reálných heren, kde si každý hráč drží v ruce svoje karty, které dostal poctivě rozdané (nechme si tu iluzi) a nic jiného nevidí, a stejně je na tom i soupeř naproti.. Jak je tomu asi v případě internetových heren? Počítačová aplikace, v níž hráč neví jak počítač rozdává karty, jestli jsou všichni soupeři taky fyzičtí hráči se stejnými možnostmi nebo počítač který vidí karty všech hráčů a sám sobě si přihrává karty jaké potřebuje a naopak, takže pak četnost výher je asi jako ve skořápkách:-/

0 0
možnosti

astar z ptáh

10. 10. 2010 11:28
nojono

njn, vždycky mě hrozně bere, jak vyletí někde zpráva, že maník vyhrál za 15 korun pul milionu, protože uhodl 27 zápasů.... mazec... to byl jistě člověk, který si prostě z volné chvíle vsadil a ono to vyšlo... a že už se nepíše o tom, kolik lidi prosází a nevyjde jim to.. takže všichni huráá na poker, jeden člověk vyhraje, šedesát prohraje..

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com