On-line rozhovor: Psycholog poradí, jak zvládat zkouškové období

Jak odolat lákavé prokrastinaci ve zkouškovém období, jak si co nejrychleji nalít do hlavy velké množství dat, jmen a teorií nebo jak zvládnout stres okolo odevzdávání bakalářských prací? Nejen na tyto studentské otázky odpoví ve čtvrtečním online rozhovoru psycholog Jiří Brančík.

Brno Zkouškové období se kvapem blíží a vystresovaní studenti začínají mít pocit, že dobře míněná rada psychologa by nebyla marná. Stisk proto pro studenty připravil příležitost takovou radu získat. Zeptejte se v online rozhovoru psychologa Jiřího Brančíka na to, co vás zajímá. 

Primář psychologického oddělení Vojenské nemocnice v Brně Jiří Brančík poradí, jak se nejlépe připravit na zkoušku nebo jak zatočit s nervozitou. Nebojte se zeptat, jak na člověka působí výkyvy počasí nebo špatné zprávy v novinách. Pokud vás zajímá, jaké psychické předpoklady musí mít každý voják nebo profesionální řidič, čtěte Stisk. 

Jiří Brančík působí ve vojenské nemocnici už od sedmdesátých let. Jeho oddělení se zabývá mimo jiné i psychologickou diagnózou osobnosti či psychoterapií. 

Rozhovor začíná ve čtvrtek 17. května ve 13:30 hodin. Své otázky ale můžete pokládat už teď, a to na adrese: http://munimedia.cz/chat/?id=61.

Markéta Mikšíková

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stisk Studentský deník | úterý 15.5.2012 0:00 | karma článku: 15,82 | přečteno: 1333x