Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Cituji z článku:

" Jsem přesvědčená, že velmi silný vliv v České republice zanechal bývalý prezident Václav Klaus, který za své éry neumožňoval o evropských otázkách diskutovat."

Má reakce:

Zase další trapná pravdoláskařina. Klaus měl na EU velice záporný vztah, ale ať mi tady někdo upřesní to, že údajně neumožňoval o evropských otázkách diskutovat.

Měl snad pod palcem televizi? Měl snad pod palcem rozlas? Ovládal tištěné noviny? Ovládal portály, jako je IDnes, nebo Novinky?

Klaus mohl nechat silný vliv těmi názory, které říkal, ale nikomu nemohl bránit o těch otázkách diskutovat, jelikož na to neměl ten potřebný bič, aby to bránění mohl realizovat.

Jenomže spousta lidí není schopna přemýšlet a určitě budou aplaudovat i takovéhle větě.

Rád bych se kohokoli zeptal, jak se konkrétně projevovalo to údajné Klausovo bránění diskutovat o těch otázkách. A nezaměňujte tuhle mou otázku s tím, ž eKlaus měl na EU negativní názor. Neptám se po Klausových názorech, nýbrž po jeho bránění v diskutování.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com