Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amamri

1. 3. 2009 19:02
Pěkná reklama pro jazykové školy.

Pěkná reklama pro jazykové školy. Mezinárodní zkoušky stejně nemají smyl, pokud jazyk neovládám. Je poustu majitelů těchto PET, FCE a CAE, kteří jazyk neumí a jen se strefili do daných testů. Jsme v ČR, tak bychom měli vykonávat státní jazykové zkoušky - základní, všeobecné apod. Proč neustále propagovat cizí subjekty. P.S. Jsem majitele JŠ , takže děkuji za reklamní kampaň.

0 0
možnosti
L

luk.p

1. 3. 2009 15:16
ne tak úplně...

No , není to tak úplně pravda, majíce mezinárodně uznávaný certifikát jako např. TOEFL nebo CAE, je hlavně pro účely studia v zahraničí, jednou z podmínek, bez které to zkrátka nejde

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

1. 3. 2009 12:23
ale prd,

buď cizí jazyk umím, nebo neumím, a žádný certifikát to nezlepší.

0 0
možnosti

oldiess

1. 3. 2009 13:40
Re: ale prd,

až na tu plynatost s vámi souhlasím, co je platný když někdo udělá testy a nerozumí v telefonu či nerozumí nikdo jemu - navíc pochybuju, že by někdo přijímal zaměstnance kvůli angličtině jen podle papíru, autorka rovněž poznámkou, že jí prominuli zásluhou certifikátu zkoušku na VŠ možná nechtěně prozradila kouzlo papíru - na certifikát se dá připravit a na testy našprtat ale není to asi - nebo nemusí to znamenat, že dotyčný jazyk stopro umí, protože proč by mu pak vadilo udělat jazykovou exhibici při zkoušce na VŠ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com