Miss Academia prodává křeslo porotce v dražbě

Už jen tři dny je možnost vydražit si na aukčním serveru Aukro.cz místo porotce v soutěži Miss Academia. Vítěz aukce ovlivní výběr nejpůvabnější a nejinteligentnější vysokoškolačky.

Finalistky souteze MISS ACADEMICA 2009Foto: Milan Bures

Brno - Vyvolávací cena porotcovského křesla, spojeného s povinnostmi, ale i privilegii, je pět set korun. „Myšlenka aukce nás napadla díky našim přátelům, kteří neustále opakovali, že by se role porotce v takové soutěži velmi rádi ujali. A tak jsme se rozhodli, že veřejnosti tuto možnost prostřednictvím aukčního serveru opravdu nabídneme,“ uvedla Eva Bouchalová, jedna z hlavních manažerek projektu. Zájemci o roli porotce mohou přihazovat do 25. března. Výtěžek dražby bude použit na podporu soutěže.


„Nápad dražby mi přijde velmi zajímavý, sama bych si ráda vyzkoušela, jaké to je být porotcem v soutěži krásy,“ komentuje způsob výběru posledního porotce jedna z účastnic soutěže, Lucie Hubaczová. „Nikomu ze svých známých jsem to ale neříkala a neprosila ho o účast v dražbě. Pokud to někoho napadne a bude se chtít zúčastnit, budu ráda, ale nebudu přece všechny obvolávat jen proto, abych měla větší šanci na úspěch,“ dodává.


Další z finalistek, Barbora Mičková, se k projektu dražby staví spíše rezervovaně: „Upřímně řečeno, o aukci jsem nevěděla, ale přijde mi to zvláštní. Netuším, jestli se někdo z mých přátel bude dražby účastnit, ale předpokládám, že nejspíš ne.“


Aukce není jediným způsobem, jak se volby Miss Academia zúčastnit, v prodeji jsou i vstupenky, a veřejnost se do udělení jednoho z titulů může ještě stále zapojit i prostřednictvím stránek www.missacademia.cz, kde budou mít do 31. března lidé možnost vybrat svou diváckou MISS ACADEMIA ČR 2009 ON-LINE a vyhrát jednu z cen.


Galavečer, který proběhne 1. dubna v Městském divadle Zlín, se ponese v duchu zločinu a bude obohacen o detektivní zápletku, tajemného moderátora a zajímavý program. Po jeho ukončení se bude konat ještě MISS PARTY ve zlínském MusicLandu. Hlavním bodem celého večera však zůstane volba „nej“ vysokoškolačky.

Michaela Tunková

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stisk Studentský deník | neděle 22.3.2009 9:30 | karma článku: 14,33 | přečteno: 1988x