Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

8. 3. 2009 9:01
Makrobiotika, přednášky z astrologie, ...

.. a názor, že vegetariánská strava se automaticky rovná zdravý život, plus sladké moučníky a obligátní cukr v zeleninových salátech. Pojem "vyvážená strava" je jaksi mimo, protože to tvrdí oficiální věda a ta je  ve vztahu k makrobiotice na tom stejně jako astronomie k astrologii.

0 0
možnosti
SN

kuča

8. 3. 2009 11:28
Re: Makrobiotika, přednášky z astrologie, ...

:-)Člověk je od přírody všežravec, tak to funguje od nepaměti. A kdo si myslí, že když bude snídat kořínky k obědu nahrubo šrotovanou pšenici  a k večeři salát namočený v osolené vodě, je blázen. Jsem už stár, užívám si života skutečně  příjemně, alkohol nepřeháním, ale beru do jako nedílnou součast pěkného ranního vstávání, než si nasadím protézu, abych se mohl nasnídat. Používám to jako  ústní hygienu, samozřejmě to nevyplivnu do umyvadla.V  životě je to vlastně úplně jiné, než si většina lidí zblblých reklamami myslí. Každý máme určité genetické předpoklady a kdo je zdědí špatné, má smůlu. I když vypije deně 5 lt Matonni, určitě ho nebudou ve 100 letech  dobíjet kladivem, aby tady nestrašil. A znám ze svého okolí lidi, kteří žijí do 9O navzdory všem zásadám zdravé výživy! A včil mudrujte!

0 0
možnosti
D

Dr.R.

8. 3. 2009 8:50
A co OAZA a případně další?

Zapomněli jste na vegetariánskou jídelnu OAZA na Slovákově 2, kde jsou ceny mírnější a nabídka bohatá. Není to restaurace, protože tam jíte "na stojáka". Určitě těchto zařízení bude po Brně víc. 

0 0
možnosti
M

Mastodont

8. 3. 2009 9:12
Re: A co OAZA a případně další?

Ano, třeba

http://www.volny.cz/haribol.brno/

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

8. 3. 2009 8:36
Tak

fakulta žůrnlistyky? A na Orlí a Jaselské ulici?No to mě teda potěš koště s takovouhle češtín!8-o

0 0
možnosti
MD

mira dusin

8. 3. 2009 8:24
Na blogu mf.dnes se smí dělat reklama??

8-o8-o?Ale jinak,člověk je od přírody všežravec a masožrout,od dob takzvaného zdravého stylu začal zlatý důl pro alergology a podobné specialisty,nahrazující lidem chemií to,co "v zájmu zdravého jídla"odmítají pozřít v přirozené podobě.

0 0
možnosti
M

Mastodont

8. 3. 2009 8:32
Re: Na blogu mf.dnes se smí dělat reklama??

Co přesně alergologové nahrazují chemií? 8-o

0 0
možnosti
M

Mastodont

8. 3. 2009 8:03
??

Restaurace zdravého životního stylu, která nabízí kávu a pivo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com