Fotbalový turnaj O pohár FSS vyhrál netradičně pojmenovaný tým

Na začátku druhého květnového týdne studenti svedli boj o fotbalový pohár Fakulty sociálních studí (FSS). Celkem šestnáct týmu tak mezi sebou soupeřilo v tradičním turnaji studentů a zaměstnanců FSS.

Brno- V pondělí 10. května odstartoval další ročník turnaje O pohár FSS, kde proti sobě soupeří týmy hráčů složené ze studentů a zaměstnanců Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. V průběhu tří dnů se utkalo celkem šestnáct týmů, ze kterých ve středu vzešel konečný vítěz. Tím se stal celek s názvem CFC nad 15 a pod 30 nejdem. Druhé místo obsadili hráči týmu Fuck of Gender a třetí příčku získal tým Hula Hula.

„My jsme nad nimi ve čtvrtfinále po prvním poločase vedli 2:0 díky dvěma rychlým gólům. Ve druhém poločase jsme to zkusili zabetonovat, ale příliš pomalu jsme přistupovali k hráčům, a tak se jim podařilo vyrovnat. V prodloužení už nás pak přejeli a vyhráli 5:2,“ řekl k zápasu s pozdějším vítězem hráč FC Kozel Jakub Freiwald.

Tým na třetím místě má však na svém kontě i jiné úspěchy, mezi které patří například titul Nejužitečnější hráč gólmana Standy Kamenského nebo Rocco Siffredi Award  (nejsympatičtější hráč) Kubo Andora. Toto netradiční ocenění získal slovy organizátorů za osobní přístup k malým holčičkám.

 „Kubo a nejaký protihráč utekali za loptou do rohu ihriska v dosť veľkej rýchlosti, keď im tam zrazu došlo na šlapacom vozítku malé dievčatko. Oba hneď zastavili a Kubo prišiel k tomu decku, niečo mu rozprával, otočil ho aj s tým vozítkom preč z ihriska a ešte ho aj pohladil po hlave. Také milé to bolo,“ vysvětlil udělení titulu hráč z týmu Hula Hula Martin Habčák.

 Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Pavel Urbaczka z týmu Chastonvilla II, který nastřílel celkem patnáct gólů.

 Šestnáct týmů bylo rozděleno do čtyř základních skupin, jejichž zápasy se odehrály v pondělí a v úterý. Z každé skupiny postoupily do čtvrtfinále dva nejlepší celky, které se se svými soupeři utkaly ve středečních vyřazovacích bojích.

 Lucie Kolischová

Facebooková stránka turnaje:

http://www.facebook.com/group.php?gid=121128001235152&v=wall&ref=search#!/group.php?gid=121128001235152&v=info&ref=search

Autor: Stisk Studentský deník | úterý 18.5.2010 10:00 | karma článku: 13,90 | přečteno: 1187x