Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Timi86

7. 5. 2009 8:39
To snad ne???

První, co mě zaujalo, je jak píšeš, elektrizující atmosféra na stadionu v Nhl. Není! Američani (v Kanadě jsem nebyl) chodí na hokej jako do kina nebo divadla a taky se tam tak chovají. Nejvíc je rozproudí nějaké vysílání na kostce nad ledem ;-D Za druhé , aby ve Švícarsku zaplnili poloprázdné stadiony posílají tam zdarma školní družiny a přidávají čokoládu k vlaječce.  Ale souhlasím s tebou, že MS je dosti komerční záležitostí a jeho kvalitě by prospělo kdyby bylo jednou za 2 roky. Ale co by tu měla Evropa, když Amerika si užívá NHL???;-) 

0 0
možnosti
PK

pivni kecal

6. 5. 2009 21:01
Organizace

hrozná, s MS ve fotbale to snad nejde srovnávat???8-o a ta NHL??, hokej je samozřejmě rychlejší. Je to dáno poměrně menším kluzištěm a taky faktem že se tam skoro vůbec neprovádí dopinkové konroly, zrovna mě nebaví se na takové sporty dívat.....

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

6. 5. 2009 20:15
no nevím

Já u NHL pravidelně usínám (když/pokud už se vůbec dívám), nějak mi tamní hokej nepřirostl k srdci. Něco mi tam chybí...

0 0
možnosti
PL

Pohoda Libor

6. 5. 2009 19:45
Tak to je síla článek.

"Kromě toho

jsou Švýcaři pověstnými organizátory. Vynikající zázemí vytvořili sportovcům i

fanouškům už na šampionátu v roce 1998 nebo na loňském fotbalovém EURU. Na

světě nenajdete zemi, které by mistrovství slušelo víc".;-D

Vy jste asi dlouho spal, probudil se, někde slyšel,že se hraje MS v hokeji ve Švýcarsku a jen tak od boku si střihnul článek na blogu. Jinak si nedovedu vysvětlit tento blábol. Vy nemáte žádné informace nebo co?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com