Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hele Stisku..zkuste prosím příště spíš někoho poslat spíš na brigádu do trafiky:) Možná by vám došlo, že agenda s příjmy a vratkami tisku, sázkovými terminály a dalšími službami je dneska dost pracná a že pokud ten prodavač, který obslouží v průběhu hodiny třeba 40 lidí se u toho musí zabývat touto agendou a do toho má teda ještě sledovat, jestli náhodou neprodává cigarety a nebo sázenky nezletilým :) Žádná legrace. Z Vašeho článku pomalu vyplývá, že jde o nedbalost. Ale ono to tak fakt nutně nemusí být, jděte si to vyzkoušet;-)

0 0
možnosti

Můžete sem prosím šupnout adresu šestnáctileté Kláry Burešové a sedmnáctiletého Filipa Lampartera? Rád bych na ně podal trestní oznámení. Vadí mi, když si mladí a nadějní lidé sami záměrně ničí své životy. Děkuji. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Co je komu do toho, kdo si co kupuje?

1 0
možnosti

Nejsem si jist, zda je prodavač oprávněn žádat k nahlédnutí OP. Když se prodavač optá na věk a dostane odpověd - Ano, bylo mi 18. Co pak? Volat policii? Co když prodavač nezletilce odmítne a vzápětí vstoupí venku odchycený kuřák-dospělec, který koupí cíga a venku je předá - prodavač je za ťulpase.

2 0
možnosti
Foto

Dělala jsem v trafice 6 let:) Funguje to tak, že prodavač má právo požádat o OP a nebo řidičák. Zákazník se mu samozřejmě nemusí legitimovat. A v případě, že se zákazník odmítne legitimovat, prodavač mu cigarety nemusí prodat. To, že si pro cigarety pak "děcka" pošlou někoho plnoletého je běžná praxe. Ale s tím se nic nenadělá, to pak už není věcí toho prodavače :)

0 0
možnosti
Foto

proč se pořád někdo snaží veřejnosti podsouvat myšlenku, že za to, že naše mládež chlastá a kouří mohou prodavači nebo hostinští, kteří jim prodají cigára nebo nalejí? Ty děti nemají své rodiče? Proč se o ně v prvé řadě nestarají oni? Na to je přece také zákon.

4 0
možnosti
Foto

Není-li zákon jednoduše vymahatelný, je to zákon špatný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com